Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Eleven • To All The Boys I’ve Loved Before • John Grisham

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eleven jongste ambassadeur Unicef ooit

Millie Bobby Brown heeft haar roem vergaard als Eleven in Stranger Things. De veertienjarige Engelse actrice wil haar bekendheid goed benutten en daarom heeft ze zich verbonden aan Unicef. Brown is de jongste goodwill-ambassadeur ooit en ze noemt het een droom die uitkomt.


Perfum en Tidelands op komst

Met Tidelands en Perfum komen er in december twee nieuwe series op Netflix. Tidelands is de allereerste Australische Netflix Original Serie, vanuit Duitsland mogen we Perfum verwachten. Daarmee wordt het aanbod van Netflix steeds internationaler.


Makers willen To All The Boys I’ve Loved Before vervolgen

Als het aan Lana Condor ligt komt er een vervolg voor To All The Boys I’ve Loved Before. De vertolkster van Lara Jean laat weten dat de cast dolgraag een sequel wil maken, net zoals de schrijver van de film. Er wordt sinds de zomer al gespeculeerd over een mogelijk vervolg, omdat de boeken waar de romcom op gebaseerd is ook meerdere verhalen bevat. Er is dus materiaal voor handen om op voort te borduren.


Truecrime boek John Grisham wordt docuserie

John Grisham kennen we vooral als bestseller auteur van juridische drama’s. Hij heeft met The Innocent Men ook een truecrime boek op zijn naam staan over de twee Oklahoma moorden. Het boek uit 2006 heeft nu een documentaireserie gekregen van zes episodes en deze zal nog dit kalenderjaar te zien zijn op Netflix.


Vooruitblik The Sinner seizoen 1

The Sinner seizoen 1 is dan eindelijk in aantocht op Netflix in België. In België hebben we er iets langer op moeten wachten, omdat de rechten in eerste instantie in handen waren van een andere partij. Nu kunnen we vanaf zondag 25 november alsnog aan de slag met het eerste seizoen en daarin staat ons zeker het één en ander te wachten.


Vooruitspoelen nu ook mogelijk op iOS

Netflix heeft een functie toegevoegd aan de app voor iOS. Het is vanaf nu mogelijk om met één druk op de knop tien seconden vooruit te spoelen. Het was al mogelijk om terug te spoelen. Op Android was de nieuwe functie al enige tijd beschikbaar, op desktop is dit nu tevens mogelijk.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: