Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Monic Hendrickx ook in Undercover spin-off, eigen serie voor Noah Centineo

Monic Hendrickx, bekend uit Penoza en haar rol in Undercover, is ook te zien in de Undercover spin-off over Ferry. Daarnaast krijgt Noah Centineo zijn eigen serie op Netflix. Ook keert Last Chance U terug naar het basketbalveld voor een nieuw seizoen en had From Scratch-actrice Zoe Saldana het zwaar tijdens de opnames van de miniserie.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Monic Hendrickx keert terug in Ferry de Serie

Ferry de Serie is in aantocht, waar het verhaal van Ferry de Film verder gaat en we zullen zien hoe Ferry Bouman uitgroeide tot de grote crimineel in Brabant. In de film was een rol weggelegd voor Monic Hendrickx, de ernstig zieke zus van Ferry én tevens vrouw van Ferry’s beste vriend John Zwart. Hendrickx heeft aan RTL Boulevard bevestigd dat ze opnieuw in de huid zal kruipen van Claudia.

➡ Alles wat we al weten over Ferry de Serie


Noah Centineo met zijn eigen serie: The Recruit

Vanaf 16 december is de thriller The Recruit te zien op Netflix. In deze spionageserie is de hoofdrol weggelegd voor Noah Centineo, die we natuurlijk op Netflix goed kennen uit de To All the Boys I’ve Loved Before-films. Nu komt er weinig liefde aan te pas, want als Owen Hendrickx is hij aan de slag bij de CIA. Voor hij het zelf goed en wel doorheeft wordt hij meegesleurd in een gevaarlijk spel. De trailer is alvast verschenen.


Verwijderalarm: Series stapelen zich alvast op voor december

Het Netflix Verwijderalarm leek overzichtelijk te blijven, tot er al een aardig beeld ontstond van wat er in de loop van december zoal gaat verdwijnen op seriegebied. Zo zullen er achttien titels uit het aanbod van Netflix verkassen.


Last Chance U duikt opnieuw het basketbalveld op

Last Chance U liet ons jarenlang zien hoe jongeren via American Football probeerden om door te breken. Inmiddels zijn we toe aan het tweede basketbal seizoen. Hier hebben we door de pandemie lang op moeten wachten, want alles lag een jaar stil. Zo konden veel jongeren in de Verenigde Staten hun droom niet najagen, maar staan nu voor een nieuwe kans. Op 13 december verschijnt het nieuwe seizoen.


From Scratch-actrice kreeg het zelf tijdens serie ook te zwaar

Er zijn maar weinig kijkers die het droog wisten te houden tijdens From Scratch. Dat blijkt tijdens de opnames ook het geval te zijn geweest voor Zoe Saldana, die Amy Wheeler vertolkte. De dood van haar vader op negenjarige leeftijd kwam bij haar telkens naar boven. “Ik heb nooit geweten hoe het voor mijn moeder moet zijn geweest om een partner te verliezen, de liefde van haar leven, haar minnaar, haar beste vriend, haar alles. Maar ook ondanks die pijn er te moeten zijn voor deze drie kleine zielen die haar aankeken van ‘wat nu? Wat moeten we doen?’ Dat was heel pijnlijk om te herbeleven.”


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?