Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Queer Eye in december terug, Zero na één seizoen gecanceld

Queer Eye keert binnenkort terug voor gloednieuwe afleveringen. Op 31 december, oudjaarsdag, kunnen we op Netflix beginnen met Queer Eye seizoen 6. Ondertussen is duidelijk geworden dat Zero niet meer terugkeert. In navolging van Zero Chill is nu ook Zero gecanceld. Daarnaast blijken de opnames van Shadow and Bone seizoen 2 pas later van start te gaan.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Queer Eye seizoen 6 in december naar Netflix

Het zesde seizoen van Queer Eye gaat binnenkort van start op Netflix. Op oudjaarsdag, 31 december, wordt het gehele zesde seizoen toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Hieronder bekijk je alvast de aankondiging van het nieuwe seizoen.


Zero na één seizoen gecanceld

Netflix is de laatste dagen weer flink aan het cancellen. Nadat we eerder al schreven over het cancellen van Zero Chill, is nu duidelijk geworden dat het doek ook is egvallen voor Zero. De Italiaanse serie kwam op IMDb niet verder dan een 5,7. Dat was echter niet de reden van annulering. Tinny Andreatta, hoofd van de Italiaanse tak van Netflix, liet aan Repubblica weten dat ze tevreden waren over de serie alleen dat er simpelweg te weinig naar is gekeken.


Trailer Emily in Paris seizoen 2 toont consequenties Emily

Het wachten op het tweede seizoen van Emily in Paris is bijna voorbij. De nieuwe afleveringen van het tweede seizoen komen als een vervroegd kerstcadeau op Netflix. Vanaf 22 december staat het tweede seizoen klaar bij de streamingdienst, maar nu kunnen we alvast aan de slag met de eerste beelden.


Opnames Shadow and Bone seizoen 2 laten op zich wachten

De opnames van Shadow and Bone gaan nog niet op korte termijn van start. Fans hoopten dat de opnames al in volle gang zouden zijn, maar inmiddels blijkt dat dat pas begin volgend jaar gaat gebeuren. De opnames staan gepland tussen januari 2022 en juli 2022 in Boedapest. Een releasedatum voor Shadow and Bone seizoen 2 is nog niet bekend.


Star Trek: Discovery verwijderd; seizoen 4 komt niet op Netflix

Een grote teleurstelling voor alle fans van Star Trek: Discovery. Door een abrupte actie van ViacomCBS zal het vierde seizoen van de sci-fi serie niet naar Netflix komen. Sterker nog, sinds vrijdag zijn alle eerder verschenen seizoenen ook verwijderd.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?