Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Ozark • Big Mouth • Alien Worlds

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Cast slotseizoen Ozark bekendgemaakt

Ozark keert nog één keer terug voor gloednieuwe afleveringen. Inmiddels weten we welke acteurs en actrices te zien gaan zijn in het slotseizoen van de reeks. De voorbereidingen zijn tenslotte al in volle gang. Felix Solis en Damian Young, die al te zien waren in seizoen 3, komen de cast van vaste gezichten versterken voor seizoen 4. Nieuwe castleden zijn Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, Bruno Bichir, CC Castillo, en Katrina Lenk.


Big Mouth seizoen 4 in aantocht op Netflix

Big Mouth keert binnenkort terug voor gloednieuwe afleveringen. Op 4 december wordt het complete vierde seizoen van de reeks toegevoegd aan het aanbod. Met onderstaande trailer krijgen we alvast een glimp van wat we mogen verwachten van de nieuwe afleveringen.


The Order geannuleerd, Space Force vernieuwd

Netflix heeft dit weekend gebruikt voor goed en slecht nieuws op het gebied van vernieuwingen. The Order heeft te horen gekregen dat het na twee seizoenen klaar is voor de reeks, terwijl Space Force juist kan rekenen op een vervolg.


Netflix kondigt Alien Worlds aan

Netflix heeft een nieuwe documentaireserie aangekondigd onder de naam Alien Worlds. De serie wordt op 2 december toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. In Alien Worlds gaan we zien hoe het buitenaardse leven wordt voorgesteld op basis van onze eigen fantasie en feitelijke kennis.


Deze titels komen in tweede helft van november op Netflix

Met The Crown dit weekend op Netflix is de tweede helft van november alweer aangebroken. Het prachtige verhaal over het Britse koningshuis houdt ons wel even zoet, toch is er alweer heel wat aangekondigd.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?