Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Crown • The Devil Next Door • Spaanse serie

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Helena Bonham Carter leefde zich flink in in rol The Crown

Helena Bonham Carter heeft veel moeite gedaan om goed voor de dag te komen in The Crown. De actrice speelt Prinses Margaret in het derde seizoen van de reeks. Om goed voor de dag te komen, bezocht ze zelfs een paragnost. “Die zei: ‘Margaret is hier. Met ons, in deze ruimte.’ Ik vroeg meteen of ik haar mocht spelen. ‘Jij bent in elk geval beter dan al die andere actrices’, was haar reactie”, legde ze uit. Vanaf die dag wist Carter dat ze in de huid van Prinses Margaret zou spelen.


Netflix voert wijziging door in The Devil Next Door

Netflix heeft dan toch een aanpassing gedaan aan zijn documentaire genaamd The Devil Next Door. Door de film leek het dat Polen verantwoordelijk was voor concentratiekampen in de Tweede Wereldoorlog. De Poolse premier Mateusz Morawiecki vroeg vervolgens om een rectificatie. Netflix heeft de fout erkend en gaat het aanpassen. Het was tenslotte Duitsland dat verantwoordelijk was.


Deze titels komen in tweede helft van november op Netflix

De tweede helft van november kent op Netflix twee duidelijke hoogtepunten. Het is de rentree van The Crown en de geboorte van The Irishman. De resterende dagen van de elfde maand van 2019 brengt echter nog veel meer naar de streamingdienst.


Netflix lanceert trailer The Neighbor (El Vecino)

Netflix heeft de officiële trailer van een nieuwe Spaanse serie gelanceerd. Het gaat om The Neighbor, gebaseerd op een comic van Santiago García en Pepo Pérez. We zien hoe de dertiger Javier moeite heeft om zijn volwassen leven op een rijtje te krijgen en zijn vriendin te behouden. Wil hij het eigenlijk wel op een rijtje krijgen? Op een dag verandert alles als hij geheime superkrachten ontvangt.


Netflix heeft groen licht voor Turkse serie

Netflix heeft groen licht gegeven voor een nieuwe social thriller. Het gaat om een Turkse serie die geschreven is door Berkun Oya en hij komt wereldwijd beschikbaar. De achtdelige serie speelt zich af in Istanbul, maar wat het verhaal precies wordt is nog onduidelijk.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?