Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Ranch • Stan Lee • Designated Survivor

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Ashton Kutcher rent naar The Ranch

Ashton Kutcher heeft op hilarische wijze de releasedatum van het nieuwe seizoen van The Ranch bekendgemaakt. Door middel van een filmpje op Facebook rende hij zich letterlijk naar de nieuwe episodes. Een flatgebouw met dertien etages moest door hem en Elisha Cuthbert (Abby) worden beklommen. Dat begonnen rennend, maar al snel… 7 december gaat de sitcom in ieder geval verder op Netflix.


Star Trek: Discovery vanaf januari weer wekelijks te zien

Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery zal opnieuw wekelijks te zien zijn op Netflix. CBS, de zender die in de Verenigde Staten de rechten heeft, kondigde al eerder aan dat de tweede campagne op 17 januari van start gaan. De lanceringsdatum op Netflix in België is nu ook bekend.


Eerbetoon aan Stan Lee op Netflix

Stan Lee overleed vorige week op 95-jarige leeftijd. De grondlegger van Marvel heeft in alle Marvel-titels een piepklein rolletje, zo ook in de Netflix-series zoals Daredevil. De streamingdienst heeft dan ook een speciale Easter Egg gemaakt voor Stan Lee. Als je zoekt op ‘Excelsior!’ krijg je een lijst te zien met Stan Lee’s Universe.


Twee nieuwe acteurs in Designated Survivor 3

Lauren Holly zal te zien zijn in het derde seizoen van Designated Survivor. De actrice is toegevoegd aan de cast van de door Netflix overgenomen serie en zal de rol van Lynn Harper gaan spelen. Ook Benjamin Watson is nieuw in de cast van de populaire serie.


Bodyguard seizoen 2 in de maak?

De signalen worden steeds sterker dat er een tweede seizoen van Bodyguard gaat komen. De BBC-serie staat sinds kort ook op Netflix en is wereldwijd een groot succes. Doordat het de best bekeken BBC-serie is van de afgelopen tien jaar, zijn de makers in gesprek over een vervolg.


Eerste beelden game Narcos: Rise of the Cartels

Met het verschijnen van het eerste seizoen van Narcos: Mexico zijn ook de eerste beelden vrijgegeven van de game die onderweg is. In 2019 zal het spel Narcos: Rise of the Cartels worden uitgebracht. Met de typische Narcos-muziek zitten we ook bij de game gelijk in de goede sfeer.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: