Laatste Nieuws Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Week 47 2016

Netflix Nieuwsflits

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere woensdag de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Luke Cage is nu al massaal bekeken

Kijkcijfers blijven bij Netflix voor het grootste deel geheim. Soms ‘lekt’ er iets uit of zijn er metingsbureau’s die onderzoek doen naar het kijkgedrag van Netflixers. Daar is nu uit gebleken dat Luke Cage inmiddels één van de best beken titels op streamingdiensten is. Dat valt vooral op, omdat de Marvel-serie pas sinds eind september op Netflix staat. Ondanks de korte periode is de serie dus al massaal bekeken. Op IMDb heeft de serie inmiddels een 7,9 te pakken.


Grote concurrent meldt zich wereldwijd: Amazon

De strijd onder de streamingdiensten lijkt nu echt los te gaan barsten. Netflix is sinds begin dit kalenderjaar wereldwijd beschikbaar en inmiddels alweer twee jaar in België. Amazon is in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland al vol de strijd aangegaan met Netflix en nu heeft ook deze dienst aangekondigd om over de hele wereld beschikbaar te worden. Daarbij is The Grand Tour momenteel het grote uithangbord, dit is de opvolger van Top Gear. In december zal de lancering plaatsvinden, maar een exacte datum is nog niet bekend gemaakt.


Deze titels verschijnen in december op Netflix

December is de ultieme maand om te Netflixen en de opmaat is heel mooi. In november is er al heel veel nieuw aanbod verschenen en dat zal in december niet anders zijn. Inmiddels heeft Netflix al een aardig topje van de sluier gegeven. Opvallend zijn onder meer de topfilms die we in december 2016 erbij krijgen. The Jungle Book draaide dit voorjaar nog in de cinema, nu zal de met een 7,6 op IMDb gestempelde topfilm al op Netflix verschijnen.


Netflix-film over de jongere jaren van Barack Obama

Barack Obama is aan zijn laatste maanden in het Witte Huis bezig, want in het nieuwe kalenderjaar zal Donald Trump de nieuwe President van de Verenigde Staten worden. Over zijn tijd als politicus is al veel geschreven en zal in de komende jaren ook heel wat films verschijnen. Over de jeugdjaren van Obama komt Netflix komende maand met een film. Het begint in 1981 als hij aan zijn studie in New York begint en daar loopt Obama direct tegen diverse problemen aan. De trailer is inmiddels verschenen.


Gilmore Girls zijn nu echt bijna terug!

e Gilmore Girls zijn bijna terug. De fans vielen na de laatste uitzending in 2007 in een zwart gat, maar Netflix kwam in 2015 met het geniale idee om een revival van Gilmore Girls te maken. Vanaf 25 november 2016 is hier het resultaat te zien in Gilmore Girls: A Year in the Life. Lees alles wat je in aanloop naar aanstaande vrijdag moet weten.


Filmrechten The Outsider in beeld voor Netflix

Netflix is in gesprek om de filmrechten van The Outsider vast te leggen. Variety meldt dat de streamingdienst dicht bij een deal is en de actiefilm met Jared Leto later dus exclusief op Netflix te zien zal zijn. De film gaat over een deserteur van het Amerikaanse leger en zich in Japan voegt bij de Japanse maffia, de Yakuza. The Outsider speelt zich af na de Tweede Wereldoorlog.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?