Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Black Lightning • Mr. Iglesias • Millie Bobby Brown

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Spin-off voor The CW-serie Black Lightning

Black Lightning lijkt zijn eigen spin-off te krijgen. The CW bereidt momenteel Painkiller voor. Een pilotaflevering voor de spin-off-serie zit als aflevering zeven verwerkt in het aanstaande vierde seizoen van de serie. In de episode worden we meegenomen naar het leven van Khalil. Hij voelt zich schuldig voor zijn verleden. Hij was tenslotte werkzaam als moordenaar voor een groep. Na een poging om zijn verleden achter zich te laten, botst Khalil opnieuw met zijn verleden. Hij wordt opnieuw gedwongen om in actie te komen voor gerechtigheid.


Mr. Iglesias seizoen 3 in december naar Netflix

Het derde seizoen van Mr. Iglesias is onderweg naar Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat we vanaf 8 december aan de slag kunnen met gloednieuwe afleveringen van de hilarische middelbareschooldocent. Voor seizoen 3 keert Gabriel Iglesias uiteraard terug.


Emily in Paris snel verlengd voor tweede seizoen

Emily in Paris is de hit waar Netflix op heeft gehoopt. De reeks over Emily Cooper werd door velen razendsnel gebingd en is nu dan ook al verlengd voor een tweede seizoen. Dat na een maand na de release van de serie.


Millie Bobby Brown in nieuwe Netflix-film

Millie Bobby Brown is niet meer van Netflix weg te slaan. We zagen de actrice al als Eleven in Stranger Things en als Enola in Enola Holmes. Binnenkort is ze te zien in de nieuwe fantasiefilm Damsel. Het plot van de film is nog niet bekend, wel weten we dat Juan Carlos Fresnadillo aan de slag gaat als maker van de film. Eerder was hij verantwoordelijk voor 28 Weeks Later.


Deze 8 kerstfilms en kerstseries komen deze winter naar Netflix

Kerstmis is weer in aantocht en dat is ook op Netflix duidelijk te merken. De laatste tijd verschenen al heel wat kerstfilms en kerstseries online, maar er blijkt nog meer onderweg. In dit artikel vind je acht kerstfilms en kerstseries die deze winter nog naar Netflix komen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?