Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Peaky Blinders • A Family Reunion • John Boyega

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Huis uit Peaky Blinders nu te huur voor tripje

Ben je fan van Peaky Blinders? Dan is dit de ultieme kans voor jou. Het is via Airbnb namelijk mogelijk om te overnachten in een huis dat te zien was in Peaky Blinders. Het gaat om de cottage van Arthur en Linda Shelby. Het huis is volledig gerenoveerd en kan voorzien worden van jacuzzi.


Trailer A Family Reunion Christmas Special

Netflix heeft de officiële trailer naar buiten gebracht van de kerst-aflevering van A Family Reunion. De special wordt op 9 december toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en laat zien hoe de M ‘Dear’s zussen samen komen voor de feestdagen.


Netflix bestelt nu al The Witcher seizoen 2

Alhoewel het eerste seizoen van The Witcher nog niet eens is verschenen, is al duidelijk dat er meer afleveringen op komst zijn. Netflix heeft namelijk een tweede seizoen van de reeks besteld. Tegelijkertijd met de aankondiging van het tweede seizoen werd ook meteen duidelijk wanneer de opnames plaatsvinden en wanneer de release zal zijn.


John Boyega in nieuwe Netflix thriller

John Boyega heeft de hoofdrol te pakken in een nieuwe Netflix-film. De acteur die bekend is uit Star Wars speelt namelijk een belangrijke rol in een nieuwe film van de Green Room-maker. Het gaat om een thriller genaamd Rebel Ridge waarin Amerikaanse onrechtvaardigheden worden verkend door baanbrekende actiescènes, spanning en donkere humor.


Zoe Saldana en Reese Witherspoon werken samen aan serie

Reese Witherspoon gaat voor Netflix aan de slag met een nieuwe Netflix-serie. Het gaat om het autobiografische verhaal van schrijfster Tembi Locke en heet From Scratch. De serie gaat over een Amerikaanse vrouw die tijdens haar studie in Italië verliefd wordt op een Siciliaanse man. Terwijl ze een nieuw leven op willen bouwen in de Verenigde Staten, overlijdt haar man onverwachts. Ze moet zich sterk zien te houden voor haar dochter. De hoofdrol is voor Zoe Saldana.


Deze titels komen in tweede helft van november op Netflix

De tweede helft van november kent op Netflix twee duidelijke hoogtepunten. Het is de rentree van The Crown en de geboorte van The Irishman. De resterende dagen van de elfde maand van 2019 brengt echter nog veel meer naar de streamingdienst.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?