Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Italiaanse remake van geliefde kerstserie, Extraction 2 opnieuw opgenomen

Een zeer geliefde kerstserie van Netflix krijgt een Italiaanse remake. Het gaat om het Noorse Hjem til Jul. Daarnaast zijn de opnames van Extraction 2 opnieuw in volle gang, is een teaser verschenen van The Witcher: Blood Origin en mogen we ons opmaken voor een Spaanse Robin Hood.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Odio Il Natale, remake van geliefde kerstserie

Odio Il Natale – oftewel I Hate Christmas – zal vanaf 7 december te zien zijn op Netflix. Het gaat over een vrouw die het zat is dat haar familie telkens roept dat ze eens een leuke jongen moet zoeken. “Ik heb een vriend!”, roept ze iets te enthousiast tijdens een etentje. “En ik neem hem mee met Kerstmis!” Alleen heeft ze helemaal geen vriend… Komt dit je bekend voor? Inderdaad de Italiaanse serie is een remake van het Noorse Hjem til Jul.


Chris Hemsworth opnieuw de kou in voor Extraction 2

De opnames van Extraction 2 nemen heel wat meer tijd in beslag dan oorspronkelijk de bedoeling was. Oorspronkelijk zouden de opnames beginnen in Australië, maar door alle restricties werd dit verplaatst naar Tsjechië. Op 19 maart werden de opnames afgerond en leek een release 2022 mogelijk. Naar nu blijkt zijn er echter begin november opnieuw opnames gedraaid in Praag. Diverse opnames moesten over, waardoor er nog een week is gewerkt. Zo moest Chris Hemsworth zich ook opnieuw in de kou melden en kan de post-productie nu echt van start.


Deze titels komen in tweede helft van november op Netflix

Het zijn drukke weken op Netflix, want de opmaat naar de feestdagen is al volop begonnen. We worden overladen met topseries en nieuwe films. Daarom een overzicht wat je mag verwachten in de tweede helft van november.


Teaser The Witcher: Blood Origin belooft vuurwerk

Op het derde seizoen van The Witcher moeten we nog wachten tot komende zomer, rond de feestdagen worden we echter alvast verwend met The Witcher: Blood Origin. dit deels op zichzelf staande verhaal speelt zich ruim duizend jaar voor The Witcher af. De eerste teaser is verschenen, nu is het wachten tot eerste Kerstdag voor de vier afleveringen.


Spaanse ‘Robin Hood’ overvalt banken in Un hombre de acción

Op 30 november verschijnt de film Un hombre de acción (A Man of Action). Deze Spaanse film is gebaseerd op het leven van Lucio Urtubia. Hij wist in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw heel wat banken het leven zuur te maken. Hij deed dit als verzet tegen de staat en grootbezitters.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?