Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Zero Chill gecanceld, Prins William in The Crown gecast

Zero Chill is na één seizoen gecanceld. Daarmee gaat de serie niet verder dan de tien afleveringen die nu zijn verschenen. Ondertussen is duidelijk wie de rol vertolkt van Prins William in The Crown seizoen 5. Tot slot zijn de eerste beelden van Don’t Look Up verschenen met Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Zero Chill na één seizoen gecanceld

Het is over en uit voor Zero Chill. De serie telt in totaal tien afleveringen en verscheen in maart 2021 op Netflix. Een woordvoerder van Lime Pictures, dat verantwoordelijk was voor de serie, vertelde daarover: “Er zijn nu geen plannen voor een tweede seizoen van Zero Chill. We zijn zeer trots op de serie die we gemaakt hebben en het wereldwijde succes. Sheffield was een prachtige plak om te filmen en ik hoop dat we in de toekomst terug kunnen naar de stad met nieuwe projecten.”


Rol Prins William vergeven voor The Crown seizoen 5

Achter de schermen wordt al lange tijd gewerkt aan het vijfde seizoen van The Crown. Inmiddels is duidelijk wie verantwoordelijk wordt voor de rol van Prins William. Nieuwkomer Senan West is volgend jaar te zien als Prins William. Senan is de dertienjarige zoon van Dominic West, de man die verantwoordelijk is voor de rol van Prins Charles.


Verwijderalarm: Grote serielijst voor december al bekend

Het Netflix Verwijderalarm loopt al flink vol. Dit komt dat eind november en met name half december er veel series gaan verdwijnen. Zo staat de teller al op 25 titels die op de nominatie staan te gaan verdwijnen.


Eerste beelden Don’t Look Up verschenen

De eerste beelden van Don’t Look Up zijn een feit. In de komediefilm zijn hoofdrollen voor Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio. De film komt op 24 december naar Netflix. In de film is Lawrence te zijn als astronomie studente. Samen met haar professor ontdekt ze dat een kolossale komeet op ramkoers ligt met de aarde. Het probleem is alleen dat niemand hen gelooft.


Deze titels komen in tweede helft van november op Netflix

Vuurwerk komt er misschien pas over een ruime maand, op Netflix is het de komende weken ook vuurwerk. Richting het einde van het jaar verschijnt er veel fraais, een overzicht wat je mag verwachten in de tweede helft van november.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?