Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Lucifer • Narcos: Mexico • Generation 56K

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Scripts Lucifer seizoen 6 volledig afgerond

Terwijl we op Netflix wachten op de release van het tweede deel van Lucifer seizoen 5, wordt achter de schermen al hard gewerkt aan het slotseizoen van de reeks. De scripts voor de laatste afleveringen van de serie liggen inmiddels klaar. Dat heeft showrunner Ildy Modrovich laten weten door middel van onderstaande Tweet.


Negen nieuwe castleden voor Narcos: Mexico seizoen 3

Netflix maakte recent bekend dat Narcos: Mexico voorzien wordt van een derde seizoen. Achter de schermen wordt er al hard gewerkt om seizoen 3 in orde te krijgen. Zo zijn inmiddels de eerste nieuwe castleden voor seizoen 3 bekendgemaakt met Luis Gerardo Méndez als Victor Tapia, een Juarez agent die in een tweestrijd zit. Ook nieuw zijn Alberto Guerra (Ismael ‘El Mayo’ Zamabada), Luisa Rubino (Andrea Nuñez), Alejandro Furth (Ramon Salgado), Lorenzo Ferro (Alex Hodoyan), José Zúñiga (General Rebollo), Diego Calva (Arturo Beltran Leyva), Kristen Lee Gutoskie (Dani) en Beau Mirchoff (Steve Sheridan).


Verwijderalarm: Korte lijst én een serie is alsnog verlengd

Het Netflix Verwijderalarm is dit keer eigenlijk vooral een goed nieuws show. Er staan namelijk maar weinig films en series op de nominatie om te verdwijnen uit het aanbod. Daarnaast is er zelfs een serie alsnog verlengd door de streamingdienst.


Nieuwe Netflix Original van Gomorra-maker

De maker van Gomorra gaat aan de slag met een nieuwe serie genaamd Generation 56K. In de acht afleveringen tellende serie volgen we een groep tieners die overweldigd worden door de komst van het internet op het moment dat ze net volwassen worden. De reeks richt zich op dertigers en wordt gemaakt in samenwerking met een collectief van Italiaanse comedians.


Toch geen Prison Break seizoen 6: Wentworth Miller stopt

Slecht nieuws voor de fans van Prison Break. Er gaat toch geen zesde seizoen meer komen. Ondanks dat Dominc Purcell (Lincoln Burrows) eerder dit jaar nog liet weten dat er al gewerkt werd aan een seizoen 6, blijkt dat nu toch niet te gaan gebeuren. Dat komt allemaal door een beslissing van Wentworth Miller (Michael Scofield).

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?