Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Sex Education • The Devil Next Door • Fuller House

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerste foto’s Sex Education seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de eerste foto’s van Sex Education gedeeld. De streamingdienst heeft vijf foto’s gedeeld van het tweede seizoen van de reeks. Ook in het tweede seizoen is de hoofdrol voor Otis Milburn. Hij is op zijn school een kliniek begonnen voor sekstherapie. Hieronder bekijk je alvast de eerste foto’s.


Poolse premier wil aanpassingen aan The Devil Next Door

Als het aan de Poolse premier ligt dan wordt de documentaire The Devil Next Door aangepast. In de nazi-documentaire was namelijk te zien dat foute landkaarten erop wijzen dat Polen verantwoordelijk was voor concentratiekampen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De premier Mateusz Morawiecki wil dat veranderen. “Misschien waren het voor de makers van de documentaire onbelangrijke fouten, maar voor Polen zijn die zeer schadelijk. Het is dan onze taak om resoluut te reageren.”


Slotseizoen Z Nation nog deze maand op Netflix

Het duurt niet lang meer voordat het slotseizoen van Z Nation te bekijken is op Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat het complete vijfde seizoen van de reeks vanaf dinsdag 19 november te bekijken is op Netflix. Daarmee zijn de laatste afleveringen van de reeks in aantocht op Netflix.


Candace Cameron Bure neemt afscheid van Fuller House

Candace Cameron Bure heeft afscheid genomen van Fuller House. De opnames van het slotseizoen zitten er bijna op en de laatste afleveringen zijn in aantocht. “Het is zover. We zijn nog maar een weekje samen en dan is het afgelopen. Dat is heel, heel, heel moeilijk. (…) Huil en knuffel met ons mee, want dat is wat we nodig hebben: meer troost en meer liefde”, liet ze weten in een Instagram Story. Het afscheid komt nu dan ook echt heel dichtbij.


You seizoen 2 in december op Netflix

Het tweede seizoen van You verschijnt nog later dit jaar op Netflix. De streamingdienst heeft zojuist bekendgemaakt dat You seizoen 2 op Tweede Kerstdag wordt toegevoegd. Dat betekent dat we vanaf 26 december aan de slag kunnen met spiksplinternieuwe afleveringen van de serie over Joe Goldberg.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?