Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Stranger Things • Dark • Peaky Blinders

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames Stranger Things zijn afgerond

Al moeten we nog altijd wachten tot de zomer van 2019, de opnames van Stranger Things seizoen 3 zijn in ieder geval afgerond. De afgelopen periode kwamen er berichten door dat er vertraging zou zijn met de opnames, omdat het niet lukte om de juiste acteurs te vinden voor bepaalde personages. Dit blijkt nu te zijn opgelost. Millie Bobby Brown en David Harbour stuurden via Instagram (hier en hier) een foto de wereld in en uiteraard werden hier direct aanwijzingen in gezien over het derde seizoen!


The Sinner komt eindelijk naar Netflix

The Sinner komt nog deze maand naar Netflix. Eén van de meest populaire series van het moment werd in de nazomer van 2017 gelanceerd en verscheen in diverse landen vrij snel op Netflix. In België moest er helaas worden gewacht, doordat de rechten elders lagen. Dat wachten is nu voorbij, want op 25 november verschijnt het eerste seizoen.


Dark-makers komen met horrorserie 1899

Jantje Friee en Baran bo Odar, oftewel de makers van Dark, tekenden recent een contract bij Netflix. Nu is bekendgemaakt aan welke serie ze als eerste gaan werken. Het gaat om de historische horrorserie 1899, over een migrantenschip dat rond de eeuwwisseling van Londen naar New York reist. Eenmaal op open zee doemt een ander schip op en krijgt de reis een andere wending.


Peakly Blinders krijgt ook een film

Het is nog lang niet gedaan met Peaky Blinders. Het vijfde seizoen is in productie, er zijn daarna nog eens twee seizoenen onderweg én er komt nu ook een film. Regisseur Otto Bathurst heeft dit verklapt aan Yahoo. Het is de intentie om toe te werken naar de Tweede Wereldoorlog.


Trailer van The Royal Wedding gelanceerd

De trailer van A Christmas Prince: The Royal Wedding is twee weken voor het verschijnen van de film gelanceerd. Na het succes van A Christmas Prince, komt er dit jaar een tweede deel. De bruiloft staat centraal en dat blijkt toch minder makkelijk dan vooral Amber had gedacht.


Het stuntteam van GLOW over de Battle Royale-scene

GLOW is niet direct een serie vol met grote actiescenes. Toch moest er een stuntteam aan te pas komen voor het tweede seizoen. In een uitgebreid artikel op The Hollywood Reporter gaat het stuntteam in op de Battle Royale-scene waarin ze toch aardig aan de bak moesten.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: