Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Eerste beelden slotseizoen Lost in Space, opnames Luther-film van start

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van het slotseizoen van Lost in Space. Ondertussen zijn ook de opnames gestart van de nieuwe Luther-film. Daar hebben we lang op moeten wachten, maar het is eindelijk zover. Daarnaast heeft Orphan Black-ster Kristian Bruun een rol in de dramaserie van Noah Centineo.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerste beelden slotseizoen Lost in Space verschenen

De eerste beelden van het slotseizoen van Lost in Space zijn een feit. Het laatste seizoen staat vanaf 1 december op Netflix. Met het derde seizoen nemen we afscheid van de serie. Het wordt een ware tocht voor de familie Robinsons. Ze zullen alles moeten doen om te overleven. Ze moeten elkaar snel terugvinden om Alpha Centauri te beschermen tegen een robotinvasie.


Opnames Luther-film eindelijk van start

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is eindelijk zover… De opnames van de langverwachte Luther-film zijn eindelijk van start gegaan. Idris Elba, de hoofdrolspeler in de film, deelde op Instagram de eerste beelden van de set. Daarbij stond de tekst: “Oi… Ik ben terug.” Daarbij zien we hem meteen in zijn welbekende Luther-outfit.


Noorse serie Ragnarok krijgt derde seizoen

Ragnarok keert terug. De Noorse bovennatuurlijke serie is misschien niet de meest bekende Netflix-serie, toch is het een grote hit. Er is nu dan ook een derde seizoen aangekondigd, waar de komende maanden aan gewerkt zal gaan worden. Zo keren we terug naar Edda.


Orphan Black-ster in dramaserie Noah Centineo

Noah Centineo werkt aan zijn eigen dramaserie op Netflix. Daarin is hij zelf te zien, maar zwerkt hij ook als uitvoerend producent. Inmiddels is de cast bekendgemaakt voor de serie. Rollen zijn er voor Daniel Quincy Annoh, Kristian Bruun, Colton Dunn, Laura Haddock, Vondie Curtis-Hall, Aarti Mann, Byron Mann, Angel Parker, Fivel Stewart, Linus Roache en Kaylah Zander. Bruun was eerder te zien in Orphan Black als Donnie Hendrix.


Deze Games zijn nu te spelen op Netflix

Netflix heeft een uitbreiding toegevoegd aan de dienst. Naast het kijken naar films en series, waarbij je soms ook zelf aan het werk wordt gezet met interactieve titels, zijn er nu ook games te spelen. Inmiddels kunnen ook alle iOS-gebruikers mobiel aan de slag met de spellen. Tijd dus voor een overzicht van de te spelen spellen.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?