Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Witcher • TV kanaal • Colin Kaepernick

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames The Witcher onverwachts toch stilgelegd

Henry Cavill maakte recent nog bekend dat de nieuwe lockdown in Engeland geen grote gevolgen had voor de opnames van The Witcher. In de studio konden de opnames gewoon doorgaan. Nu zijn de opnames echter toch stilgelegd. Vier crewleden hebben positief getest op het coronavirus. Netflix wil de productie was hervatten zodra de situatie op de set weer veilig blijkt te zijn.


Netflix test met tv-kanaal in Frankrijk

Netflix is in Frankrijk een test gestart met een eigen tv-kanaal. Op dat kanaal kunnen abonnees van Netflix de hele dag films en series kijken die door de streamingdienst zelf gekozen worden. Het gaat voor nu slechts om een test in Frankrijk. Het is nog onduidelijk of de test ook in andere landen wordt uitgerold.


Young Wallander vernieuwd voor tweede seizoen

Young Wallander keert terug voor een tweede seizoen. Het eerste seizoen van de reeks werd ongeveer twee maanden geleden toegevoegd aan het aanbod van Netflix en nu is duidelijk dat er ook een deel 2 komt. Dat tweede deel wordt in 2021 op Netflix verwacht.


Rol Colin Kaepernick in Colin in Black & White vergeven

Jaden Michael heeft opnieuw een rol te pakken in een Netflix-serie. Nadat hij eerder al te zien was in Vampires vs. the Bronx, mag hij zich nu ook opmaken voor de hoofdrol in Colin in Black & White. Michael vertolkt namelijk de rol van Colin Kaepernick. De serie telt zes afleveringen en volgt het leven van Kaepernick. De NFL-ster werd als tiener geadopteerd door een blanke familie.


Dit weten we al over You seizoen 3

You seizoen 3 komt in 2021 naar Netflix. De productie van het derde seizoen is deze week officieel van start gegaan. In de laatste maanden is al aardig wat bekend geworden van wat we mogen verwachten van seizoen 3. In dit artikel lees je alles over wat we al weten over You seizoen 3.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?