Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Crown • Haunting of Bly Manor • The End of the F***ing World

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Kijkje achter de schermen bij The Crown

Een nieuwe YouTube-video biedt een kijkje achter de schermen bij de opnames van The Crown seizoen 3. Het derde seizoen wordt op 17 november toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Naast de video die is gelanceerd, is ook bekend geworden dat The Crown een officiële podcast krijgt. Daarin krijgen we een diepere kijk op de serie van de makers, cast en crew. De podcast verschijnt op 18 november, één dag na de release van seizoen 3.


The Haunting of Bly Manor wordt nog enger

The Haunting of Bly Manor wordt het tweede deel van The Haunting of Hill House. Het tweede deel van de serie wordt namelijk nog enger dan het eerste seizoen. “Het is enger. Het is een stuk angstaanjagender. Het gaat geweldig worden. We zijn nu ongeveer op één derde. Het is echt een traktatie om in de wereld van Henry James te spelen”, aldus maker Mark Flanagan.


Trailer The Knight Before Christmas verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van The Knight Before Christmas gelanceerd. De film wordt dit jaar één van de kerstfilms waar hoge verwachtingen voor zijn. De hoofdrol is niet voor niets voor Vanessa Hudgens. Zij wordt bijgestaan door Josh Whitehouse. De trailer geeft nu al het ultieme kerstgevoel.


Jessica Barden wilde geen Alyssa meer spelen in The End of the F***ing World

The End of the F***ing World seizoen 2 verscheen vorige week op Netflix, maar eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling dat Jessica Barden terug zou keren als Alyssa voor dat tweede deel. Jessica voelde zich namelijk onzeker over haar rol als Alyssa, maar onder meer de tijdsprong van de serie heeft haar overgehaald. “Ik was niet van plan dit te doen. Ik was zo onzeker omdat het voelde alsof ik zoveel ouder was dan de karakters”, aldus Barden. Uiteindelijk koos ze er gelukkig toch voor om terug te keren.


Vijf nieuwe castleden voor Inventing Anna

Netflix heeft vijf nieuwe castleden bekendgemaakt voor de nieuwe miniserie Inventing Anna. In de serie vna Shonda Rimes zijn de hoofdrollen voor Julia Garner en Anna Chlumsky. Andere nieuwe castleden zijn. Anders Holm, Arian Moayed, Anna Deavere Smith, Jeff Perry en Terry Kinney. Eerder werden ook al Katie Lowes, Laverne Cox (Orange is the New Black) en Alexis Floyd binnengehaald.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?