Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Holidate • The Crown • The Witcher

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Krijgt Holidate een vervolg op Netflix?

Met Holidate heeft Netflix dit jaar een nieuwe kerstfilm te pakken. Schrijver Tiffany Paulsen blijkt ondertussen al ideeën te hebben voor een vervolg. ““Ik weet precies wat dat verhaal zal zijn en hoe we het zouden onderzoeken.” In dat eventuele tweede deel zullen we zien hoe Sloane zich vestigt in Australië. Ze zal zich moeten aanpassen aan de andere kant van de wereld, terwijl een niet al te makkelijke schoonfamilie in de buurt is.

Of er ook daadwerkelijk een tweede deel wordt besteld, is nog even afwachten. “Ik heb goede hoop. We hopen dat mensen er dol op zijn en meer van deze relatie willen zien. Ik denk dat er zoveel meer te ontdekken valt, want ze zijn pas net aan het daten. We kruisen daarom onze vingers.”


Waarschuwing voor boulimia-beelden The Crown

het vierde seizoen van The Crown is in aantocht op Netflix. In drie van de tien afleveringen van seizoen 4 is een waarschuwing opgenomen om mensen te waarschuwen voor boulimiabeelden. Prinses Diana worstelde tenslotte ene tijdje met een eetprobleem.


Dit weten we al over You seizoen 3

You seizoen 3 komt in 2021 naar Netflix. De productie van het derde seizoen is deze week officieel van start gegaan. In de laatste maanden is al aardig wat bekend geworden van wat we mogen verwachten van seizoen 3. In dit artikel lees je alles over wat we al weten over You seizoen 3.


Opnames The Witcher in de knel door coronamaatregelen

De nieuwe coronamaatregelen in Engeland bemoeilijken de opnames van het tweede seizoen van The Witcher. De buitenopnames moeten een pas op de plaats maken nu Engeland opnieuw in lockdown is gegaan. De studio-opnames gaan vooralsnog wel gewoon door. Hoofdrolspeler Henry Cavill vertelt: “Engeland gaat donderdag weer in lockdown, dus het is tijd voor mij om Yorkshire en het buitengewone noorden te verlaten en terug te gaan naar het zuiden om door te gaan met opnemen in de studio. Hopelijk zal ik spoedig terugkeren naar de heuvels. Blijf sterk en blijf veilig, beste vrienden. #Yorkshire #TheLakeDistrict #Witcher2.”


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 45

De nieuwe lijst met de populaire titels van de week zijn bekend. Opmerkelijk genoeg heeft The Queen’s Gambit de afgelopen dagen uitstekende zaken gedaan. De serie slaagde er zelfs in om Barbarians van de eerste plek van de lijst te stoten.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?