Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Samsung tv’s • Stranger Things • The Witcher

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix stopt met werken op oude Samsung tv’s

Slecht nieuws voor de mensen die Netflix kijken op hun Samsung tv. De streamingdienst heeft namelijk bekendgemaakt dat de compatibiliteit van een aantal oudere Samsung tv’s per 1 december stopt. Om welke toestellen het precies gaat, is niet bekend. Wie getroffen wordt, kan wel Netflix blijven kijken via bijvoorbeeld een Chromecast of spelcomputers.


The Witcher krijgt mogelijk liefst zeven seizoenen

The Witcher verschijnt op 20 december op Netflix en mogelijk volgen er nog heel wat seizoenen. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich heeft namelijk al ideeën in haar hoofd voor liefst zeven seizoenen. “We hebben op dit moment nog geen tweede seizoen, maar op dit moment gaat het erom hoe we een verhaal opzetten dat het publiek jarenlang gaat boeien. Het ergste wat we kunnen doen, is al onze energie is slechts één seizoen stoppen en niet nadenken over waar de karakters naartoe kunnen groeien.”


Opnames The Politician seizoen 2 al in volle gang

De opnames van het tweede seizoen van The Politician blijken al in volle gang. Ondanks dat het sinds de release in september lange tijd stil was rondom de serie, blijkt buiten de schijnwerpers toch een tweede seizoen van de reeks besteld te zijn.


Eerste afleveringstitel Stranger Things seizoen 4 bekend

Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan het vierde seizoen van Stranger Things. Nadat eerder bekend werd dat de makers zoeken naar nieuwe castleden is nu ook de eerste afleveringstitel bekend geworden. Stranger Things S04E01 gaat namelijk ‘Chapter One: The Hellfire Club’ heten.


Trailer Dolly Parton’s Heartstrings verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Dolly Parton’s Heartstrings. De serie verschijnt op 22 november bij de streamingdienst en is een anthologieserie. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen waarin verhalen over onder meer familie, geloof en vergeving centraal staan. Die verhalen zijn gebaseerd op de bekende countrynummers van Dolly Parton.


The End of the F***ing World krijgt geen derde seizoen

Met de release van het tweede seizoen van The End of the F***ing World en de wijze waarop het seizoen is afgerond lijkt een derde seizoen niet in de lijn der verwachting. Dat is helemaal definitief gemaakt door de uitspraken van maker Charlie Covell.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?