Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Opnames Firefly Lane seizoen 2 gestart, F1-coureur in La Casa de Papel

De opnames van Firefly Lane seizoen 2 zijn van start gegaan. Kate en Tully keren terug voor gloednieuwe afleveringen. Ondertussen blijkt dat F1-coureur Carlos Sainz een rol te pakken heeft in het slotseizoen van La Casa de Papel. Daarnaast komt er een spin-off van Selling Sunset.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames Firefly Lane seizoen 2 van start gegaan

Alhoewel een releasedatum voor het tweede seizoen van Firefly Lane nog niet bekend is gemaakt, is wel duidelijk geworden dat de opnames van seizoen 2 nu eindelijk van start zijn gegaan. Eerder dit jaar bleek al dat Tully en Kate terugkeren. Hieronder zie je alvast de eerste beelden van de opnames.


F1-coureur pakt rol in slotseizoen La Casa de Papel

Een bijzondere carrièreswitch voor Carlos Sainz. De Formule 1 coureur heeft namelijk een rol te pakken in het slotseizoen van La Casa de Papel. Ook MotoGP-rijder Marc Márquez trekt voor het slotseizoen een pak aan van de overvallers.


Squid Game seizoen 2 in de maak: “Plannen uitwerken”

De megahit van 2021 krijgt een vervolg. Squid Game seizoen 2 is aangekondigd. Netflix zelf heeft dit nog niet naar buiten gebracht, maker Hwang Dong-hyuk heeft dit gedaan in Los Angeles tijdens een persbijeenkomst.


Spin-off voor realityserie Selling Sunset

Selling Sunset krijgt een spin-off. De realityserie is een groot succes op Netflix en nu is ervoor gekozen dat het einde van de reeks nog niet in zicht is. De spin-off draait om het makelaarskantoor van Jason Oppenheim in Orange County en heet Selling the OC.


Dikke streep door The 100 prequel; serie definitief voorbij

The CW heeft ervoor gekozen om niet verder te gaan met de prequel van The 100. In 2019 werd duidelijk dat The 100 na zeven seizoenen zou stoppen. Om de serie op een andere manier toch nieuw leven in te blazen, werd ervoor gekozen om aan de slag te gaan met een spin-off. Daarvan zagen kijkers in het slotseizoen van The 100 alvast een pilotaflevering. Nu is duidelijk geworden dat The CW niet verder gaat met die prequel.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?