Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: You • Kingdom • The Crown

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Productie You seizoen 3 officieel van start

Het derde seizoen van You is in aantocht. Eerder werd al duidelijk dat er een seizoen 3 besteld was en nu is ook duidelijk geworden dat de productie daarvan gestart is. Dat maakte Netflix bekend met onderstaande foto van Penn Badgley. We zullen overigens wel nog even geduld moeten hebben voordat seizoen 3 op Netflix verschijnt.


Speciale bonusaflevering voor Kingdom aangekondigd

Goed nieuws voor de fans van Kingdom. De serie komt terug, maar dan wel net anders dan veel fans ongetwijfeld hadden gehoopt. In 2021 krijgt Kingdom een bonusaflevering. De episode neemt ons mee naar de gebeurtenissen van voor het slot van seizoen 2 en volgt Gianna Jun.


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in oktober

The Queen’s Gambit is de grote winnaar van oktober. Jullie hebben de afgelopen dagen gestemd op jullie favorieten op Netflix (dank daarvoor!). Het levert weer vijf winnaars op, waaronder dus deze verrassende Limited Serie.


Netflix legt The Crown-producent exclusief vast

Netflix is erin geslaagd om het nieuwe productiebedrijf van Suzanne Mackie exclusief te strikken. Daardoor gaat Orchid Pictures exclusief aan de slag met nieuwe content voor Netflix. Mackie is al bekend van haar werk als producent van The Crown. Het is nog onduidelijk met welke projecten haar bedrijf nu aan de slag gaat.


Romantische dramaserie Bridgerton wordt kerstcadeau op Netflix

De serie Bridgerton is de eerste productie van Shonda Rhimes voor Netflix. De romantische dramareeks heeft een wel heel speciale releasedatum gekregen. Met Kerstmis kunnen we namelijk aan de slag met alle afleveringen van Bridgerton.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?