Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Arrow • Frontier • Seth Meyers

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Arrow wijkt door The CW af van jarenlange traditie

Fans van Arrow hebben het mogelijk al opgemerkt, maar dit seizoen is er geen enkele aflevering die net zo heet als een nummer van Bruce Springsteen. In de afgelopen zeven seizoenen werd steeds één nummer van de rocklegende gekozen als titel voor een aflevering, maar dat stopt in het achtste seizoen. Producent Marc Guggenheim heeft namelijk bekendgemaakt dat The CW daar niet achter stond.

Het was eigenlijk de bedoeling dat Green Arrow and the Canaries de naam Livin’ in the Future zou krijgen. Gezien het echter ook de backdoor-pilot is voor de spin-off, weigerde The CW dat idee. “Helaas eiste de studio van ons dat de aflevering net zo zou heten als de spin-off, dus toonde men geen respect voor deze traditie. Ik zou het waarderen als we allemaal gewoon afspreken dat de ECHTE titel van 809 Livin’ in the Future is. Dankjulliewel.”


Frontier lijkt dan toch geannuleerd door Netflix

Alles wijst erop dat het over en uit is voor Frontier. Ondanks dat Jason Momoa eerder nog liet weten dat er een vierde seizoen zou komen, is het al lange tijd stil rondom de reeks. Ondertussen wijzen steeds meer hints erop dat er geen vierde seizoen meer volgt. Zo liet Momoa al eens weten: ‘Rest in peace Declan’. Door de annulering van Frontier blijven kijkers achter met een grote cliffhanger.


Home for Christmas van Quicksand-makers heeft eerste beelden

De eerste beelden van Home for Christmas zijn verschenen. Netflix kondigde de kersttitel eerder dit jaar al aan en met de eerste beelden krijgen we nu alvast glimp van wat we mogen verwachten. Het complete eerste seizoen is vanaf 5 december te bekijken bij de streamingdienst en is afkomstig van één van de makers van Quicksand.


Speciale knop in stand-up-show Seth Meyers

Netflix introduceert bij de nieuwe stand-upshow van Seth Meyers iets nieuws. Het is namelijk voor het eerst mogelijk om grappen over de Amerikaanse president Donald Trump over te slaan. “Het kwam in me op dat omdat het op Netflix was, er een mogelijkheid zou zijn waarmee mensen dit deel kunnen overslaan. Het is een manier om te reageren op mensen die gaan zeggen: ‘Oh, laat me raden: er zitten grappen over de president in’.”


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in oktober

Grote verrassingen in de lijst met beste titels van de maand oktober. Eén van de grote titels in oktober is El Camino: A Breaking Bad. Toch is dit vervolg op de seriereeks door jullie niet gekozen tot de beste nieuwe film op Netflix. Jumanji troeft de film af!

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?