Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Better Call Saul • Frank Underwood • Count Olaf

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Film Breaking Bad gevolgen voor Better Call Saul?

Breaking Bad gaat toch nog een vervolg krijgen, want de makers hebben officieel bevestigd dat er gewerkt wordt aan een film. In welke vorm en vooral in welke periode dit zich zal gaan afspelen is nog niet duidelijk. Het is dan ook de vraag of en wat de gevolgen zullen zijn voor Better Call Saul. Deze spin-off van Breaking Bad speelt zich voor de serie af.


1983 brengt IJzeren Gordijn terug in Polen

Wat als het IJzeren Gordijn nooit was gevallen? Het is het uitgangspunt geweest van de makers van 1983, de eerste Poolse Netflix Original Serie. Het speelt zich dan ook af in een alternatieve toekomst, waarin de Sovjet-Unie nog een grote en machtige speler is.


Kelly Ripa krijgt rol in Riverdale

Een bijzonder nieuwtje. In navolging van Michael Consuelos en Mark Consuelos zien we binnenkort ook Kelly Ripa in Riverdale. Het is echter maar zeer de vraag wat voor invloed haar komst gaat hebben op de relatie tussen Hiram Lodge en zijn vrouw Hermione.


Nieuwe kostuums van Count Olaf voor slotseizoen

Het derde en laatste seizoen van A Series of Unfortunate Events staat voor de deur en zal begin 2019 verschijnen. Daarvoor zijn nu de eerste foto’s vrijgegeven. Neil Patrick Harris is opnieuw in schitterende vermommingen te zien als Count Olaf, waarbij hij de erfenis van de Baudelaire-wezen nog altijd probeert te bemachtigen.


Nieuwe verfilming van Mowgli verschijnt op Netflix

He wereldberoemde verhaal van Mowgli heeft een nieuwe versie gekregen. De beroemde acteur en regisseur Andy Serkis heeft het werk van Rudyard Kiplings onder handen genomen en komt hiermee naar Netflix. Vanaf 7 december zal de film te zien zijn en de eerste trailer is nu vrijgegeven.


Bezoek het graf van Frank Underwood

House of Cards is Frank Underwood in het slotseizoen van de serie niet helemaal vergeten en ook buiten de serie om ‘leeft hij voort’. Het personage dat gespeeld werd door de ontslagen Kevin Spacey is in de serie overleden en zijn grafsteen is daadwerkelijk in de geboorteplaats van Underwood geplaatst. Ben je een echte fan van de serie, dan kun je dus langs in Gaffney, South Carolina!

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: