Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: 13 Reasons Why • Eleven • Frank Underwood

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

13 Reasons Why-ster nu in The Open House

Dylan Minnette heeft naam gemaakt met zijn rol in 13 Reasons Why en dat levert hem een nieuwe klus op. De acteur krijgt de hoofdrol in The Open House. Deze film is geschreven door Matt Angel en Suzanne Coote en daarin heeft Minnette de rol van een tiener. Zodra hij samen met zijn moeder (gespeeld door Piercey Dalton) in een nieuw huis gaat wonen gebeuren er al snel rare dingen.


Moet Kevin James de nieuwe Frank Underwood worden?

Hoe gaat het verder met House of Cards zonder Kevin Spacey, het houdt de gemoederen flink bezig. Wordt Frank Underwood, het personage gespeeld door Spacey, uit de serie geschreven of komt er een andere oplossing? Bijvoorbeeld door een andere acteur de rol van Frank Underwood over te laten nemen. Inmiddels is er een petitie gestart om Kevin James deze rol te laten vertolken en deze is al zo’n 40.000 keer ingevuld.


Hotel Beau Sejour krijgt tweede seizoen

De succesvolle thrillerserie Hotel Beau Sejour zal terugkeren voor een tweede seizoen. De serie van de VRT is een groot succes en werd aangekocht door Netflix. Hotel Beau Sejour is dan ook wereldwijd te zien via de streamingdienst en nu komen er dus nieuwe afleveringen. De grote vraag is, zal Kato terugkeren in de serie?


Opnames voor nieuwe Terrace House in Karuizawa

De Japanse realityserie Terrace House is door Netflix opgepakt en uitgebreid naar diverse steden. We kunnen al kijken naar de versies in Tokio en op Hawaii. Nu wordt er gewerkt aan Terrace House: Opening New Doors. De eerste aflevering zal in Japan op 19 december verschijnen, wij kunnen er in het voorjaar van 2018 van genieten. Opnieuw zullen we het leven van zes jonge mannen en vrouwen in een gezamenlijk huis volgen.


Moeder Millie Bobby Brown (Eleven) haat het kortgeknipte kapsel

Millie Bobby Brown is zeer succesvol als Eleven in Stranger Things. Daarvoor moest ze alleen wel behoorlijk wat concessies doen. Zo liep ze in het eerste seizoen met een kale schedel rond en ook de kapsels in het tweede seizoen zijn allesbehalve ‘hip’ voor een jonge tiener. Zelf heeft ze er niet zoveel moeite mee, maar haar moeder wel. “Mijn mama haat mijn kortgeknipte haar.” Ze wilde dan ook dat Millie Bobby een pruik ging dragen.


Ultimate Beastmaster keert dit kalenderjaar nog terug

Ultimate Beastmaster keert nog dit kalenderjaar met het tweede seizoen terug. Onder de titel Ultimate Beastmaster: No Surrender gaan opnieuw 108 deelnemers met elkaar de strijd aan om het beest te temmen. Daarbij zijn dit keer vijf nieuwe landen. De afleveringen staan op 15 december op Netflix, met flink wat vernieuwingen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: