Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Eerste beelden Riverdale seizoen 6, Brooke Shields in nieuwe kerstfilm

De eerste beelden van Riverdale seizoen 6 zijn verschenen. Daarin zien we een crossover tussen Sabrina en Riverdale. Ondertussen heeft Brooke Shields de hoofdrol in een nieuwe kerstfilm. Ook is de Koreaanse serie Hellbound aangekondigd.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerste beelden Riverdale seizoen 6 verschenen

Het zesde seizoen van Riverdale komt er nu al aan. Het zogenaamde ‘5-episode event’ start op 16 november. De trailer laat nu alvast een glimp zien van de crossover tussen Cheryl Blossom en Sabrina. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.


Brooke Shields in nieuwe kerstfilm

Brooke Shields is binnenkort te zien in een gloednieuwe Netflix film. Vanaf 26 november kunnen we op de streamingdienst aan de slag met A Castle for Christmas. Brooke Shields vertolkt daarin de rol van een auteur die een klein kasteel wil kopen in Schotland. De eigenaar wil daarin niet helemaal meewerken, maar zijn looks lijken het allemaal goed te maken. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in oktober

De stemmen zijn weer geteld en dat levert weer vijf winnaars op. De beste nieuwkomers op Netflix in oktober 2021 zijn door jullie gekozen. Dank voor het stemmen op bijvoorbeeld Maid, de beste nieuwe serie van oktober. De dramareeks heeft daarmee onder meer The Office en La Venganza de las Juanas achter zich weten te houden.


Nieuwe Koreaanse serie Hellbound aangekondigd

Hellbound is in aantocht op Netflix. Vanaf 19 november kunnen we op de streamingdienst aan de slag met de Koreaanse serie Hellbound. De serie vertelt het verhaal van onaardse wezens die mensen op bloedige wijze verdoemen tot de hel. Er ontstaat een religieuze groepering die goddelijke gerechtigheid propageert.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 44

Army of Thieves heeft een goede eerste week achter de rug. De prequel op Army of the Dead staat meteen op de allereerste plek in de lijst met de tien meest populaire titels op Netflix. Squid Game moet genoegen nemen met een tweede plek, terwijl You is gezakt naar de derde plek.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?