Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Beckhams • Archive 81 • Gorillaz

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

David en Victoria Beckham krijgen documentaire op Netflix

De Beckhams krijgen hun eigen documentaire op Netflix. In de nieuwe documentaire gaan we zien hoe David Beckham uitgroeide tot de succesvolle voetballer die hij uiteindelijk is geworden. Daarvoor wordt onder meer gebruik gemaakt van persoonlijke foto’s en videobeelden van familiefeesten en herinneringen van vrienden, familie en teamgenoten. Zijn vrouw Victoria krijgt ook een belangrijke rol in de documentaire.


Groen licht voor nieuwe horrorserie gebaseerd op podcast

Er komt een nieuwe horrorserie op Netflix die losjes is gebaseerd op de podcast Archive 81. De hoofdrollen zijn voor Mamoudou Athie (The Get Down) en Dina Shihabi (Altered Carbon). Eerstgenoemde kruipt in de huid van Dan Turner. Als hij aan de slag gaat met het herstellen van videobanden, komt hij ook terecht in een onderzoek naar een gevaarlijke sekte. Dan raakt ervan overtuigd dat hij Melody Pendras kan redden van het angstaanjagende einde van 25 jaar geleden.


Netflix lanceert trailer Virgin River seizoen 2

Nadat Netflix vorige week met de releasedatum van Virgin River seizoen 2 naar buiten is gekomen, is het nu de beurt aan de trailer. Daarin krijgen we alvast een glimp te zien van wat we mogen verwachten van seizoen 2. Virgin River raakt zwaar verdeeld.


Band The Gorillaz krijgt Netflix-film

De band Gorillaz krijgt een eigen film op Netflix. De afgelopen jaren is er veelvuldig gesproken over het maken van een film en nu is duidelijk dat er echt een film gaat komen. Dat gaat gebeuren nadat het tweede seizoen van Song Machine gemaakt is. “We hebben een overeenkomst om een film te maken met Netflix. Ik denk dat we het tweede seizoen moeten afmaken en dat er dan tijd is om eindelijk de Gorillaz-film uit te brengen. Fingers crossed”, aldus Damon Albarn.


Releasedata Riverdale en The Flash bekend

De kogel is eindelijk door de kerk. We weten wanneer Riverdale en The Flash terugkeren voor nieuwe afleveringen. Het zijn de eerste twee series van The CW die een releasedatum hebben gekregen voor het nieuwe seizoen in 2021. Daarmee is het wachten op nieuwe afleveringen binnenkort voorbij.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?