Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Stranger Things • Suits • Brian Tarantina

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Stranger Things zoekt vier nieuwe mannelijke castleden

De makers van Stranger Things werken achter de schermen al hard aan het vierde seizoen. Zo wordt inmiddels onder meer gezocht naar nieuwe castleden. Op dit moment wordt het vizier gericht op vier mannelijke castleden die naar de serie moeten komen. Drie daarvan zijn tieners en één is een volwassene. Hun precieze rollen zijn nog niet bekend.


Spin-off Suits al na één seizoen geannuleerd

USA Network heeft al na één seizoen besloten dat het klaar is voor Pearson. De spin-off van Suits over Jessica Pearson trok veel minder kijkers dan de hoofdserie. Na het eerste seizoen is dan ook al besloten de stekker uit de reeks te trekken. Het houdt dan ook na tien afleveringen op voor de spin-off. Eerder wel al duidelijk dat Suits na negen seizoenen zou stoppen.


Hoofdrol Ozark-actrice Julia Garner in eerste Netflix-serie Rhimes

De eerste serie van Shonda Rhimes is onderweg naar Netflix. De maakster is al bekend van titels als How to Get Away with Murder en Scandal, maar is tegenwoordig exclusief aan het werk voor Netflix. Langzamerhand wordt er steeds meer bekend over haar eerste titel genaamd Inventing Anna. Zo speelt Julia Garner, bekend van haar rol als Ruth in Ozark, de hoofdrol.


Brian Tarantina uit Gilmore Girls overleden

Verschrikkelijk nieuws vanuit Amerika. Bronnen weten te melden dat Brian Tarantina, bekend als Bootsy van onder meer Gilmore Girls: A Year in the Life, is overleden. Dat is zeer waarschijnlijk gebeurd door een overdosis, want er is ‘verdacht wit poeder’ naast zijn lichaam gevonden. Tarantina was zestig jaar oud


Netflix lanceert podcast gebaseerd op Daybreak

Netflix gaat voor het eerst een scripted podcast lanceren gebaseerd op de apocalyptische serie Daybreak. De podcast heet The Only Podcast Left en speelt zich af in de wereld van de serie. De podcast telt zes afleveringen en gaat op 7 november van start bij Spotify. Daarna verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen waarin we volgen wat er gebeurt als een groep tieners besluit om een podcast te maken tijdens een apocalypse.


Productie Snowpiercer seizoen 2 al in volle gang

De productie van het tweede seizoen van Snowpiercer is al in volle gang. Alhoewel het eerste seizoen nog niet eens is verschenen, werd in mei van dit jaar al een tweede seizoen besteld. Het eerste seizoen van de reeks wordt in 2020 op TNT verwacht en vervolgens ook bij Netflix dat de internationale streamingrechten bezit. De serie wordt vergeleken met The 100.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?