Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Bodyguard • Tall Girl • The Witcher

Bodyguard Netflix BBC

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Bodyguard-acteur uit Netflix-gebouw gezet door hilarisch misverstand

Richard Madden mag dan wel de huidige ster zijn van Bodyguard, niet iedereen heeft al door wie hij is. De acteur uit de succesvolle serie pakte uit een ijskast een flesje water met het Netflix-logo erop. Dat was bedoeld voor personeel en hij werd niet herkend door de dienstdoende beveiliger. Zo stond Madden zomaar buiten! Het hilarische misverstand werd net zo hilarisch opgelost.


Startdatum van slotstuk Shadowhunters eindelijk bekend

De laatste afleveringen van Shadowhunters gaan in 2019 eindelijk beginnen. Het derde seizoen werd afgelopen zomer opeens opgesplitst, nadat besloten werd dat het derde seizoen ook het laatste seizoen zou worden. Eind februari is het eindelijk zover.


Netflix zoekt vrouw van 1.80 meter voor Tall Girl

De productie van de Netflix-film Tall Girl laat op zich wachten door één belangrijke zaak: een actrice. De streamingdienst laat namelijk weten dat het nog altijd niet is gelukt om een geschikte actrice te vinden en doet nu een oproep. Gezocht is een vrouw van bijna 1.80 meter. Er is een hele website voor opgezet, dus ben jij zo lang en wil je in een Netflix film spelen? Pak dan nu je kans!


Eerste beelden van The Witcher met Cavill

Henry Cavill kennen we als Superman, hij maakt zich nu op voor de rol als The Witcher. Van deze film werden de eerste foto’s vrijgegeven en ook de eerste bewegende beelden. Door zijn lange zilveren haar is Cavill bijna onherkenbaar geworden, nu wordt het wachten op de releasedatum.


Dit is waarom The OA seizoen 2 lang op zich laat wachten

Het tweede seizoen van The OA laat inmiddels een kleine twee jaar op zich wachten en de fans van deze bijzondere serie hoopten dat er dit najaar – net zoals in december 2016 de eerste afleveringen verschenen – nieuwe episodes zouden komen. Het blijft echter stil, daar heeft actrice, schrijfster en producer Brit Marling nu verandering in gebracht.


Sam Smith maakt themesong Watership Down

Netflix en BBC werken momenteel aan de miniserie Watership Down en de themesong hiervan zal door niemand minder dan Sam Smith ingezongen worden. Watership Down is een animatieserie over de opbouw van een nieuwe kolonie door een groep konijnen. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: