Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Idris Elba • Jamie Foxx • Spaanse projecten

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuwe film met Idris Elba komt naar Netflix

Netflix heeft de rechten aangekocht van een nieuwe film met Idris Elba in de hoofdrol. De film is gebaseerd op de roman Ghetto Cowboy van G. Neri en gaat Concrete Cowboy heten. In de film draait het om een onrustige tiener die, terwijl hij een zomer in Noord-Philadelphia is, wordt verscheurd door een tweestrijd tussen het misdaadleven en de levendige urban-cowboysubcultuur van zijn vervreemde vader.


Nieuwe Netflix-komedie over vampieren met Jamie Foxx

Netflix heeft een nieuwe Netflix-komediefilm aangekondigd over vampieren. In de film is een hoofdrol weggelegd voor Jamie Foxx die in de huid kruipt van een hardwerkende vader. Hij lijkt een doodnormale schoonmaker, maar verdient ondertussen zijn geld met de jacht op vampieren.


Deze films en series komen in november op Netflix

November brengt ons naar de echte donkere dagen van het jaar. Kerstmis is niet ver en zeker niet op Netflix. De komende maand staat voor een groot deel in het teken van de feestdagen én uiteraard de kroon! Een overzicht wat er voor films en series in de eerste helft van november op Netflix verschijnen.


Zeven nieuwe Spaanse projecten aangekondigd

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan nieuwe Spaanse successen. In navolging van onder meer La Casa de Papel en Vis a Vis wordt er nu gewerkt aan zeven Spaanse titels. 800 meters en The Wanninkhof Case worden nieuwe documentaires voor de streamingdienst. El Tiempo Que Te Doy en Ídolo worden twee series met korte afleveringen van tien minuten. Ook mogen we ons opmaken voor Feria, The Beast en Odio.


Narcos: Mexico toch nog voorzien van derde seizoen

Het verhaal van Narcos: Mexico gaat verder. Na de release van het tweede seizoen van de reeks was het lange tijd stil rondom de drugsserie, maar nu is duidelijk geworden dat er toch een derde seizoen komt. Voor seizoen 3 is echter wel sprake van een grote wijziging.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?