Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Another Life • Afspeelsnelheid aanpassen • Moxie

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Another Life krijgt tweede seizoen op Netflix

Another Life keert terug voor een vervolg. Een van de castleden van de Netflix-serie heeft bekendgemaakt dat de opnames van het tweede seizoen in 2020 van start gaan. In het tweede seizoen zien we bekende gezichten terug met onder meer Katee Sackhoff, Justin Chatwin, Samuel Anderson en Elizabeth Faith Ludlow.


Netflix reageert op kritiek over afspeelsnelheid

Netflix lanceerde recent een gloednieuwe functie voor zijn streamingdienst. Android-gebruikers kunnen sinds kort de afspeelsnelheid aanpassen. Ze kunnen hem zowel versneller als verslomen. Daar is echter flink wat kritiek op ontstaan, zo liet Aaron Paul bijvoorbeeld weten: “Het bestaat niet dat Netflix dit doorzet. Dat zou betekenen dat ze beslissen over iemand anders creatieve werk. Netflix is beter dan dat.”

De streamingdienst heeft inmiddels gereageerd door te laten weten dat de functie de laatste jaren veelvuldig is aangevraagd. Op dit moment wordt het veranderen van de afspeelsnelheid ook slechts getest. Het is nog onduidelijk of de functie later ook verder wordt uitgerold. Netflix benadrukt wel dat de optie bij DVD’s al langer gebruikt wordt.


Ian Somerhalder (Damon Salvatore) in nieuwe Netflix-serie

Netflix heeft een gloednieuwe science fiction-serie aangekondigd. Het gaat om V-Wars waarin een hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan Ian Somerhalder. Hij staat bekend als Damon Salvatore uit The Vampire Diaries. De serie komt in december naar Netflix en is gebaseerd op de stripboeken van Jonathan Maberry en Alan Robinson.


Patrick Schwarzenegger en Ike Barinholtz in nieuwe Amy Poehler film

Er is meer informatie bekend geworden over de nieuwe film waar Amy Poehler aan werkt. Samen met Morgan Sackett en Kim Lessing werkt ze aan de nieuwe film Moxie, gebaseerd op een boek van Jennifer Mathieu. De film heet Moxie en vertelt het verhaal van een meisje dat geïnspireerd raakt door haar moeder en aan de slag gaat met een feministische revolutie op school. Patrick Schwarzenegger en Ike Barinholtz behoren tot de cast.


The Princess Switch krijgt vervolg: Switched Again

De eerste kerstfilm voor 2020 is inmiddels aangekondigd. Zijn we druk aan het wachten op de kerstfilms van dit jaar, heeft Netflix nu al de eerste film voor 2020 bekendgemaakt. het gaat om een vervolg van The Princess Switch met opnieuw een hoofdrol voor Vanessa Hudgens. De film heet Switched Again.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?