Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Carole Baskin woedend om Tiger King, beelden A Boy Called Christmas

Carole Baskin is woedend om het tweede seizoen van Tiger King. Ze klaagt Netflix dan ook aan vanwege het gebruiken van beelden. Ondertussen is ook de Spaanse romcom A Través de mi Ventana aangekondigd en zijn er beelden verschenen van A Boy Called Christmas.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Carole Baskin woedend om tweede seizoen Tiger King

Nog voor de release van Tiger King seizoen 2 is er alweer drama rondom de serie. Carole Baskin klaagt de streamingdienst en productiebedrijf Royal Goode Productions aan voor het gebruik van beelden in het tweede seizoen. Zij zou tenslotte alleen een contract hebben getekend voor het eerste seizoen. Netflix wil niet reageren op de aanklacht.


Spaanse romantische komediefilm A Través de mi Ventana aangekondigd

De Spaanse romantische komediefilm A Través de mi Ventana is aangekondigd. De Spaanse romantische komediefilm komt op 4 februari 2022 naar Netflix en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Ariana Godoy. Het draait om Raquel die al lange tijd een crush heeft op haar knappe buurjongen Ares. Ze houdt hem stiekem in de gaten, maar heeft nog nooit met hem gesproken. Kan ze hem verliefd op haar laten worden?


Verwijderalarm: Detective Pikachu, Bates Motel en 11 titels op de lijst

Het Netflix Verwijderalarm begint relatief rustig in november met in totaal dertien films en series. Toch gaan er een aantal fraaie titels uit de bibliotheek van Netflix worden geschrapt. De komende dagen is het iedere dag wel raak met een film. Daarbij onder meer de komedie The Late Bloomer, de documentaire They Shall Not Grow Old (8,3 om IMDb) en de familiefilm Pokémon: Detective Pikachu.


Beelden A Boy Called Christmas verschenen

A Boy Called Christmas komt eraan. Vanaf 24 november is de film te bekijken op Netflix en nu is alvast de officiële trailer gelanceerd. In de film gaat het om een doodgewone jongen die op een buitengewoon avontuur in het besneeuwde noorden op zoek gaat naar zijn vader. Daar ziet Nikolas al snel wat zijn lot is in het verhaal.


Bloedig einde La Casa de Papel voorspeld door foto’s El Professor

Bijna zit het verhaal van La Casa de Papel erop, we hebben alleen nog het laatste deel van seizoen 5 te goed. En het begint er meer en meer op te lijken dat de Spaanse actieserie een behoorlijk bloedig einde zal kennen…


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?