Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: No Time To Die • Adam Sandler • De Slag om de Schelde

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix kon exclusieve release No Time To Die kopen

Netflix heeft de kans gehad om de release van No Time To Die aan te kopen. Filmstudio MGM baalde ervan dat de bioscooprelease steeds werd uitgesteld en zocht naar oplossingen voor de nieuwe James Bond-film. Volgens Variety verlangde MGM Studio een bedrag van 600 miljoen dollar. Naast Netflix werd onder meer ook Apple benaderd. De vraagprijs was echter net iets te hoog.


Adam Sandler pakt hoofdrol in nieuwe Netflix-film

Adam Sandler is binnenkort opnieuw te zien in een film op Netflix. Na onder meer Hubie Halloween en Murder Mystery kruipt de acteur binnenkort in de huid van een astronaut voor een verfilming van The Spaceman of Bohemia. Het verhaal stuurt de astronaut naar de uithoeken van de ruimte om mysterieuze stof te verzamelen. Terwijl hij zoekt, richt hij zich tot de enige stem die hem kan helpen zijn leven weer op orde te krijgen.


The Midnight Sky met George Clooney heeft releasedatum

Netflix heeft er een traditie van gemaakt om vlak voor Kerstmis een grote film te lanceren. Zo verschenen de afgelopen jaren onder meer Bright, Bird Box en The Two Popes. Dit jaar heeft de streamingdienst gekozen voor The Midnight Sky met George Clooney in de hoofdrol.


De Slag om de Schelde nog dit jaar in bioscoop

De Slag om de Schelde blijkt nog dit jaar naar de bioscoop te komen. De Nederlands-Belgische film behoort tot één van de duurste Nederlandse producties ooit. Om te voorkomen dat de film straks moet opboksen tegen de nieuwe James Bond-film, is nu besloten de film eind december naar de Nederlandse bioscopen te halen. Vanaf 17 december is de film te bekijken. De Slag om de Schelde zal rond die tijd ook naar Netflix komen.


Slotstuk Chilling Adventures of Sabrina op oudjaarsdag naar Netflix

Het slotstuk van Chilling Adventures of Sabrina is in aantocht op Netflix. Eerder werd al duidelijk dat de serie na vier delen zou stoppen op Netflix en inmiddels is duidelijk geworden dat dat laatste deel op Oudjaarsdag wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?