Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Irishman • After Life • Lucifer

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Teaser The Irishman verschenen met Al Pacino

Vanaf 27 november kunnen we op Netflix aan de slag met The Irishman. In aanloop naar de release van de film heeft de streamingdienst nu een officiële teaser naar buiten gebracht waarin we alvast een glimp krijgen van de rol van Al Pacino (Jimmy Hoffa). Zo zien we hoe hij een gesprek voert met concurrent Tony Pro.


Opnames After Life seizoen 2 bekend

Goed nieuws voor de fans van After Life. De opnames van het tweede seizoen van de komedieserie zijn namelijk afgerond. Dat heeft Ricky Gervais laten weten door middel van een Tweet. Het is nog niet bekend wanneer we seizoen 2 op Netflix mogen verwachte, maar rekening wordt gehouden met een release in 2020.


Slotseizoen Lucifer in twee delen geknipt

Lucifer krijgt nog één seizoen en dan is het klaar voor de reeks. Bij dat slotseizoen wordt alles net even iets anders aangepakt dan we tot op heden gewend waren. Het vijfde en tevens laatste seizoen wordt namelijk in twee delen gesplitst, zo is Kelly Clarkson te weten gekomen. Het eerste deel bestaat uit acht afleveringen en het tweede deel opnieuw uit acht afleveringen.


Lucifer krijgt zwart witte musical aflevering

Tom Ellis heeft een kijkje gegeven in de musical aflevering van Lucifer dit seizoen. Op Instagram deelde hij een video waarop we alvast een glimp krijgen van de aflevering. De musical aflevering verschijnt in het zwart-wit en is gefilmd in een alternatief universum van de show in de jaren 40. De vierde aflevering van seizoen 5 wordt de musical aflevering.


Verwijderalarm: 24 titels gaan niet mee naar november

De opruiming aan het einde van de maand valt dit keer mee op Netflix. Het Verwijderalarm bevat 24 films, series en documentaires die nog voor het einde van oktober zullen verdwijnen. Daarnaast zijn de eerste aflopende licenties van november bekend. Met onder meer een Disney-film.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?