Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Castlevania • Wyclef Jean • Obama en Trump

Castlevania Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Castlevania krijgt razendsnel derde seizoen

Slechts dagen na de release van het tweede seizoen van Castlevania is officieel het derde seizoen van de serie besteld. Een verrassing is dat niet, want de maker had in de zomer al laten ontvallen dat er gewerkt werd aan nieuwe afleveringen. Nu heeft Netflix dus ook groen licht gegeven voor het verhaal rondom Dracula.


Shadow Monster keert terug in Stranger Things 3

De Upside Down is nog lang niet klaar in Stranger Things en dat geldt ook voor de Shadow Monster. Hij zal in het derde seizoen terugkeren, zo hebben de makers bekendgemaakt. Hawkins, Indiana kan zich dus weer opmaken voor veel ellende. Dit leren we in het deze week verschenen boek Stranger Things: World Turned Upside Down. In België is dit boek ook te verkrijgen.


Jeugd Wyclef Jean wordt een film

Het leven van Wyclef Jean zal worden verfilmd. Waar je van de rapper misschien een heftig verhaal mag verwachten, wordt het echter een animatiefilm over zijn jeugd. Zijn doel daarbij is om kinderen in sloppenwijken te laten zien dat ze nooit moeten stoppen met dromen, want dat deed hij zelf ook niet.


The Ranch 4, zonder een hoofdpersonage?

The Ranch is door Netflix verlengd met een vierde seizoen, nog voor het tweede deel van seizoen 3 op de streamingdienst is verschenen. Het lijkt er zelfs al op dat de opnames hebben plaatsgevonden, waardoor er ook gelijk een vraagteken is of Maggie Bennett nog wel terug zal keren.


Emma Roberts stapt uit Spinning Out

Emma Roberts heeft besloten om zich terug te trekken uit Spinning Out. de actrice had een contract getekend om de hoofdrol te vertolken, maar daar ziet ze nu vanaf omdat ze het niet kan combineren met een ander project. Hierdoor moeten de producers op zoek naar een nieuwe actrice om Kat Baker te vertolken.


Obama’s kopen rechten van boek over Trump

Barack en Michelle Obama hebben de rechten gekocht om The Fifth Risk te mogen verfilmen. Dit is zeer opvallend, aangezien het boek gaat over de chaos in de regering van Donald Trump, de opvolger van Obama als President van de Verenigde Staten. Het is nog niet duidelijk of dit een Netflix-productie zal worden, de Obama’s hebben namelijk een deal gesloten met Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: