Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Spaanse spin-off Bird Box, rol Tony Blair in The Crown vergeven

De Spaanse spin-off van Bird Box krijgt vorm. Zo is de cast en het plot inmiddels bekendgemaakt. Ondertussen is ook duidelijk geworden dat de rol van Tony Blair in The Crown seizoen 5 is vergeven en dat er een derde en tevens slotseizoen van Valeria is besteld.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Spaanse spin-off Bird Box krijgt vorm

Goed nieuws voor de fans van Bird Box. De serie krijgt namelijk een Spaanse spin-off. De film krijgt al steeds meer vorm en inmiddels is de cast al aangekondigd. Zo zijn er rollen voor Mario Casas, Georgina Campbell, Diego Calva, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Patrick Criado, Celia Freijeiro with Lola Dueñas, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner en Leonardo Sbaraglia. De productie van de film gaat in november van start en breidt het Bird Box universum uit. Zo worden we meegenomen naar de tijd nadat een mysterieuze kracht de wereldbevolking heeft overgenomen. Sebastian en zijn jonge dochter zullen er alles aan moeten doen om te overleven. Maar terwijl ze een ongemakkelijke alliantie aangaan met andere overlevenden en op weg zijn naar een veilige haven, groeit er een dreiging die nog erger is dan onzichtbare wezens.


Rol Tony Blair in The Crown seizoen 5 verschenen

De rol van Tony Blair voor The Crown seizoen 5 is vergeven. Bertie Carvel is gekozen om de rol van de voormalig Britse minister president voor zijn rekening te nemen. Vanaf november 2022 gaan we hem zien in het vijfde seizoen van The Crown. Daarin worden we meegenomen naar twee grote gebeurtenissen in de Engelse geschiedenis: de dood van prinses Diana en hoe Groot-Brittannië in een oorlog kwam met Irak na 9/11.


Trailer Undercover seizoen 3: Ferry en Bob werken samen

Undercover seizoen 3 is aanstaande en de trailer nu vrijgegeven. Ferry en Bob gaan daarin echt samenwerken om de grootste drugsbaas van de Benelux op te rollen. Daarmee kunnen ze allebei hun carrières weer op de rails krijgen, maar de prijs is hoog.


Valeria krijgt derde en tevens slotseizoen op Netflix

Valeria krijgt een derde seizoen op Netflix. Dat wordt ook meteen het laatste seizoen van de Spaanse serie. Dat betekent dat Valeria, Lola, Carmen en Nerea binnenkort nog één keer terugkomen voor gloednieuwe afleveringen. Een releasedatum van Valeria seizoen 3 is nog niet bekend.


Élite krijgt ook zesde seizoen; in december nieuwe Short Stories

Gaat Élite het grootste succes uit Spanje van Netflix worden? Voorlopig is dat nog altijd La Casa de Papel, maar de thrillerserie gaat in aantal seizoenen in ieder geval al voorbij aan de boevenbende. Er is een vijfde seizoen onderweg en nu is er al een zesde seizoen aangekondigd. En er is meer.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?