Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Umbrella Academy • Emily in Paris • Reality

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

‘Opnames The Umbrella Academy seizoen 3 staan al gepland’

De opnames van het derde seizoen van The Umbrella Academy schijnen al gepland te staan. Ondanks dat Netflix nog geen officiële bevestiging heeft gegeven met betrekking tot een derde seizoen weet ProductionWeekly al te melden dat opnames voor seizoen 3 staan gepland tussen 1 februari en augustus 2021. Daarmee lijkt een release in 2021 overigens wel te vroeg te komen. Het is wachten op de officiële bevestiging van Netflix.


Geen spijt van clichés in Emily in Paris

Darren Star heeft geen spijt van de clichés in Emily in Paris. De serie werd mede door de clichés gemengd ontvangen, maar dat was volgens Star een bewuste keuze. “Het eerste dat ze ziet zijn de clichés omdat het vanuit haar oogpunt is gemaakt. Ik wilde een show maken die die kant van Parijs liet zien”, aldus de maker tegenover The Hollywood Reporter.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 43

Emily in Paris is weer terug aan kop in de lijst met meest populaire titels. De serie moest zijn nummer één positie een week afstaan aan The Haunting of Bly Manor, maar is weer terug op de eerste plek. De top drie wordt afgesloten door The Trial of the Chicago 7.


Meer realityseries in aantocht op Netflix

Netflix gaat in de komende tijd meer realityseries toevoegen aan zijn aanbod. Zo is Deadline erachter gekomen dat Netflix gaat samenwerken met Studio Lambert (Undercover Boss en The Circle) voor een nieuwe reality game show waarin deelnemers naar een tropische locatie worden gevlogen. Daar komen ze voor uitdagingen en dilemma’s te staan. Daarnaast werkt Studio Lambert aan een nieuwe dansshow en een nieuw seizoen van The Circle USA. Ondertussen werkt Lion Television aan een nieuwe datingshow onder de werktitel The Date.


The 100 prequel: Alles wat we nu al weten

Door een samenwerking met The CW kunnen we op Netflix wekelijks aan de slag met nieuwe afleveringen van The 100. Op Netflix is tijdens het slotseizoen van The 100 ook de pilot-aflevering van de nieuwe prequel-serie verschenen. In Anaconda wordt al een hoop duidelijk over wat men van plan is met de reeks. Showrunner Jason Rothenberg heeft inmiddels meer gedeeld omtrent zijn plannen voor de prequel. Daarnaast hoopt hij vooral dat er een complete serie besteld wordt van de prequel. Daar is op dit moment nog niet over besloten.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?