Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Witcher • Dracula • Oggy Oggy

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Teaser nieuwe Dracula-serie verschenen

We mogen alvast uitkijken naar het eerste seizoen van de serie Dracula. De serie komt beschikbaar op BBC One en op Netflix en is afkomstig van Mark Gatiss en Steven Moffat. De hoofdrol van Dracula wordt gespeeld door niemand minder dan Claes Bang en in de eerste officiële teaser is hij alvast te zien.


Netflix bestelt nieuwe kinderserie Oggy Oggy

Netflix heeft een nieuwe serie besteld special voor kinderen. De serie heet Oggy Oggy en is gebaseerd op Oggy en de Kakkerlakken. In de nieuwe spin-off zien we dat Oggy bevrijd is van alle kakkerlakken. Oggy leeft in een fantasie wereld waar veel katten leven. Zelf is hij een speciale kleine kat, vol enthousiasme die ervan houdt om op avontuur te gaan.


Netflix introduceert mogelijkheid om afspeelsnelheid te bepalen

Netflix heeft een nieuwe functie geïntroduceerd voor zijn streamingdienst. Gebruikers van Android-apparaten kunnen vanaf nu zelf hun afspeelsnelheid bepalen. Daarmee kun je jouw favoriete films, series en documentaires in een sneller tempo bekijken. Het versnellen van de snelheid wordt bij podcasts en audioboeken al veelvuldig gebruikt.


Nieuwe foto’s The Witcher gelanceerd

Netflix heeft een nieuwe reeks foto’s gelanceerd van de nieuwe Netflix-serie The Witcher. De foto’s zijn gedeeld door Henry Cavill en Anya Chalotra en geven alvast een kijkje van wat we mogen verwachten van de serie. Daarop zien we onder meer The Witcher himself.


Stranger Things 4: Opnameperiode en aantal afleveringen bekend

Netflix maakte onlangs bekend dat het officieel een vierde seizoen heeft besteld van Stranger Things en inmiddels is daar heel wat informatie over bekend. Zo is nu duidelijk geworden dat de opnames van seizoen 4 in januari 2020 van start gaan. Voor het opnemen van het vierde seizoen wordt een half jaar uitgetrokken. Ook is het aantal afleveringen bekend.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?