Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Woman in the House • The Prom • Kerstmusical Dolly Parton

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix miniserie met Kristen Bell aangekondigd

Netflix heeft een nieuwe miniserie aangekondigd genaamd The Woman in the House. In de thrillerserie is de hoofdrol weggelegd voor Kristen Bell (The Good Place) die ook aan de slag gaat als uitvoerend producent. The Woman in the House vertelt het verhaal van Anna met wie het niet goed gaat sinds ze een gebroken hart heeft. Iedere dag voelt voor haar hetzelfde aan, tot ze een nieuwe aantrekkelijke buurman krijgt. Maar dan verandert een gruwelijke moord ineens alles.


Ryan Murphy’s The Prom in aantocht op Netflix

Vanaf 11 december kunnen we op Netflix aan de slag met The Prom. Van het nieuwste project van Ryan Murphy is inmiddels de officiële teaser trailer gelanceerd. Daarin krijgen we alvast een glimp van wat we van de film mogen verwachten. In The Prom is de gelijknamige Broadway musical gefilmd. Twee musicalsterren hebben net een geflopte show achter de rug. Ze willen hun reputatie redden en besluiten in te grijpen als ze horen dat een middelbare scholiere en haar vriendin niet welkom zijn op het eindejaarsgala.


Virgin River seizoen 2 heeft releasedatum op Netflix

Het wachten op het tweede seizoen van Virgin River is bijna voorbij. Netflix heeft bekendgemaakt dat het tweede seizoen van de serie op 27 november wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. De tien nieuwe afleveringen verschijnen dan in één keer online op Netflix.


Christmas on the Square met Dolly Parton naar Netflix

Nu Kerstmis in rap tempo dichterbij komt, verschijnen er ook steeds meer trailers rondom de nieuwe kersttitels. Vandaag is het de beurt aan Christmas on the Square, de kerstmusical met 14 lidjes van Dolly Parton. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.


Ideeën voor Emily in Paris seizoen 2 liggen al klaar

Netflix plaatste begin oktober het eerste seizoen van Emily in Paris online. De romantische dramaserie nam ons mee naar Parijs waar Emily Cooper (Lily Collins) sinds kort woont voor haar werk. De reeks werd met gemengde reacties ontvangen en scoorde op IMDb een knappe 7,3. Of er ook een vervolg komt, is echter nog even afwachten. Al blijkt de maker wel ideeën klaar te hebben liggen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?