Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Kissing Booth • Breaking Bad • Fernando Meirelles

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Kijkersfavoriet terug in The Kissing Booth 2

The Kissing Booth keert binnenkort terug voor zijn vervolg. De opname svan het tweede deel zijn inmiddels achter de rug en nu is bekend geworden dat we ook een bekend gezicht terugzien in dat tweede deel. Jacob Elordi, ook wel bekend als Noah Flynn, heeft ook een rol te pakken in de sequel.


Kijkcijfers El Camino: A Breaking Bad Movie bekend

Netflix heeft de kijkcijfers van de Breaking Bad-film bekendgemaakt. De film is in de eerste week na de release door meer dan 25 miljoen huishoudens bekeken. De film staat sinds 11 oktober online bij de streamingdienst en heeft op IMDb een score van 7,6.


Tweede deel Suits seizoen 7 kent releaseperiode op Netflix

Netflix heeft meer bekendgemaakt over de releaseperiode van het tweede deel van Suits seizoen 7. De streamingdienst heeft laten weten dat we in 2020 aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen. Naar verwachting zal het gaan om januari of februari van het jaar. Het tweede deel telt zes afleveringen.


Nieuw project van maker The Two Popes

Fernando Meirelles gaat voor Netflix aan de slag met een nieuw project. De regisseur was eerder verantwoordelijk voor The Two Popes, maar werkt nu aan een film over klimaatverandering. Veel over de film wil Meirelles nog niet bekendmaken, maar het wordt sowieso een nieuw Netflix-project. Hij hoopt met de film meer aandacht te krijgen voor klimaatverandering.


Verwijderalarm: Overzichtelijke lijst voor deze week

Het Netflix Verwijderalarm is deze week geen reden tot zorgen. Er verdwijnen wel een aantal titels, maar het valt mee. Films die onder meer verdwijnen zijn Radio, In the Line of Fire en binnenkort nemen we ook afscheid van The Good Wife.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?