Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Miniserie True Story, horrorserie van maker Train to Busan en The Unforgivable

Netflix heeft een nieuwe miniserie aangekondigd genaamd True Story. De hoofdrollen daarvoor zijn van Kevin Hart en Wesley Snipes. Ondertussen mogen we ons ook opmaken voor Hellbound, een horrorserie van maker Train to Busan. Ondertussen speelt Sandra Bullock de hoofdrol in The Unforgivable.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Miniserie True Story aangekondigd met Kevin Hart in de hoofdrol

Netflix heeft True story aangekondigd. De hoofdrollen voor de miniserie zijn voor Kevin Hart en Wesley Snipes. Hart vertolkt de rol van een beroemde komiek die voor het eerst in lange tijd eens optreedt in Philadelphia. Daar komt hij ook zijn broer tegen. Een gebeurtenis uit hun gezamenlijke verleden zorgt echter ervoor dat alles wat hij heeft opgebouwd in gevaar komt.


Horrorserie Hellbound afkomstig van maker Train to Busan

Vanaf 19 november kunnen we op Netflix aan de slag met Hellbound. De Zuid-Koreaanse serie is afkomstig van de maker van Train to Busan en toont een hel op aarde. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer. Het is overigens alweer de derde Koreaanse titel in korte tijd op Netflix. Recent verschenen al Squid Game en My Name.


Cast Virgin River seizoen 4 uitgebreid met twee namen

De opnames van het vierde seizoen van Virgin River zijn inmiddels in volle gang. Inmiddels is duidelijk geworden dat op de set twee nieuwe gezichten zijn verwelkomd: Mark Ghanimé en Kai Bradbury. Beide acteurs krijgen een vaste rol in het vierde seizoen van de hitserie.


The Unforgivable met Sandra Bullock in december naar Netflix

De Britse miniserie Unforgiven krijgt een remake met Unforgivable. Die blijkt op 10 december naar Netflix te komen. De hoofdrol is voor niemand minder dan Sandra Bullock die een vrouw speelt die na twintig jaar vrij komt uit de gevangenis. Ze heeft vastgezeten na een gewelddadig misdrijf, maar wil nu haar leven weer oppakken. Ze gaat dan ook op zoek naar haar zusje dat ze ooit heeft moeten achterlaten.


Ragnar staat voor mogelijke comeback in Vikings: Valhalla

Vikings: Valhalla is een vervolg op Vikings, maar het is zéker niet uitgesloten dat het personage Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel) terugkeert in de aankomende Netflix-serie. Volgens de website Screenrant zou de Viking-veroveraar best eens een grote rol kunnen gaan spelen…


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?