Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Spaanse misdaadserie • SpongeBob • Ma Rainey’s Black Bottom

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Spaanse misdaadserie Los favoritos de Midas aangekondigd

Fans van Spaanse series kunnen vanaf 13 november hun hart ophalen. Netflix heeft namelijk een nieuwe Spaanse misdaadserie aangekondigd. Het gaat om Los favoritos de Midas, een serie die afkomstig is van Mateo Gil. In de serie komt een zakenman voor de onmogelijke keuze te staan: verkoop al je aandelen en betaal een afkoopsom of zie hoe willekeurige mensen worden vermoord. Hieronder bekijk je alvast de trailer.


Netflix lanceert beelden nieuwe SpongeBob-film

SpongeBob: Schiet the hulp is in aantocht op Netflix. De nieuwe film met de gele spons in de hoofdrol wordt op 5 november toegevoegd aan het aanbod. We gaan zien hoe SpongeBob en Patrick op een missie gaan ver buiten Bikinibroek om Gerrit te redden. De slak van SpongeBob is namelijk ontvoerd. De officiële trailer bekijk je alvast hieronder.


Netflix annuleert Away al na één seizoen

Het is over en uit voor Away. Netflix lanceerde op 4 september het eerste seizoen van de dramaserie waarin de hoofdrol was voor Hilar Swank. Nu, ongeveer anderhalve maand later, is duidelijk geworden dat de serie niet vernieuwd is voor een tweede seizoen. Daarmee komt de reeks al vroeg ten einde.


Ma Rainey’s Black Bottom onderweg naar Netflix

Netflix heeft de nieuwe Amerikaanse dramafilm Ma Rainey’s Black Bottom aangekondigd. De film is gebaseerd op het toneelstuk van August Wilson en laat zien hoe de spanningen oplopen als de baanbrekende ‘moeder van de blues’ en haar band in 1927 samenkomen in een studio in Chicago. De hoofdrollen zijn voor Viola Davis en de recent overleden Chadwick Boseman (Black Panther).


The Christmas Chronicles 2 heeft releasedatum in november

Op de laatste echte warme dag van 2020 maakte Netflix in september de allereerste kerstfilm voor 2020 aangekondigd. Na een succesvolle release van de eerste The Christmas Chronicles film in 2018 is het later dit jaar tijd voor een vervolg. De releasedatum is inmiddels bekend en ook de officiële trailer is verschenen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?