Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Breaking Bad • Sisi • Riverdale

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Breaking Bad nu echt ten einde

Het lijkt nu dan toch echt bijna over en uit voor Breaking Bad. Zodra Better Call Saul is afgelopen, lijkt het echt klaar voor de reeks. Bedenker Vince Gilligan heeft laten weten dat het tijd is voor ‘iets compleet nieuws’. “Op dit moment heb ik geen nieuwe plannen met het Breaking Bad-universum, alhoewel ik Peter Gould en zijn schrijvers wel nog wil helpen met het afronden van Better Call Saul. Dat gezegd hebbende, heb ik mezelf de laatste tijd wel vaker verrast. Maar ik begin te denken – en ik heb deze uitspraak in 2013 wel vaker gezegd – dat ik niet te lang daarmee bezig wil zijn. Ik hoop dat ik dat punt nog niet bereikt heb.”


The Crown-schrijfster maakt serie over Sisi

Ben jij groot fan van The Crown of Downton Abbey? Dan hebben we goed nieuws De schrijfster van The Crown werkt namelijk aan een nieuwe soortgelijke serie. Amy Jenkins is aan de slag gegaan met een serie gebaseerd op de boeken van Sisi over keizerin Elisabeth van Oostenrijk. Het is nog niet bekend of de serie ook naar Netflix komt, maar zodra daar meer over bekend is laten we dat weten.


Langverwachte The Crown seizoen 3 heeft trailer

Het derde seizoen van The Crown is nu dan toch echt in aantocht. Vanaf 17 november kunnen we aan de slag met nieuwe aflveringen van de reeks. In aanloop naar de lancering van het nieuwste seizoen is inmiddels ook een officiële trailer naar buiten gebracht waarin we alvast de nieuwe acteurs zien.


Netflix maakt van klassieke stripreeks Bone een serie

Netflix gaat aan de slag met een serie over de klassieke stripreeks Bone. De streamingdienst heeft de rechten aangekocht voor de stripboekenreeks van Jeff Smiths en wil de avonturen van de neefjes Bone tot leven wekken. Smiths is blij met het nieuws. “Het team van Netflix begrijpt Bone en doet er alles aan om er iets speciaals van te maken.”


Broer Fred Andrews in Riverdale seizoen 4

De cast van Riverdale is uitgebreid voor het vierde seizoen. We gaan vanaf aflevering negen kennismaken met Frank Andrews, de broer van de overleden Fred Andrews. Hij is op zoek naar een huis en lijkt een vaste rol te krijgen in Riverdale.


Lucifer toch niet in Arrowverse cross-over: “Sorry fans”

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat ons mogelijk een grote verrassing stond te wachten in de Arrowverse cross-over van dit jaar. Niemand minder dan Tom Ellis alias Lucifer Morningstar was namelijk gespot in Vancouver. Dat leek maar één ding te kunnen betekenen: Lucifer zou een rol spelen in de cross-over aflevering van dit jaar van de DC-series. Maar dat blijkt nu toch niet het geval te zijn. Hij bleek om andere redenen in Vancouver te zijn.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?