Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Spaanse thrillerserie, Lindsay Lohan in kerstfilm en duurste Netflix-film ooit

De Spaanse thrillerserie Mentiras is onderweg naar Netflix. In november kunnen we aan de slag met de nieuwe psychologische thriller. Ondertussen werkt Lindsay Lohan hard aan een nieuwe kerstfilm en is de trailer gelanceerd van de duurste Netflix-film ooit.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Spaanse thrillerserie Mentiras aangekondigd

Goed niuews voor fans van psychologische thrillers. In november kunnen we op Netflix aan de slag met de Spaanse serie Mentiras. In de zes afleveringen tellende serie draait het om een docent literatuur. Haar relatie is over en ze gaat dan ook op date met een chirurg die recent weduwnaar is geworden. Hoe de date daadwerkelijk verloopt… dat is eigenlijk het grote mysterie in deze psychologische thriller. Al meent de hoofdrolspeelster dat ze is verkracht en gaat ze op zoek naar gerechtigheid.


Lindsay Lohan in Christmas in Wonderland

Kerstfilms zijn populair op Netflix en daar maakt de streamingdienst dan ook graag gebruik van. De streamingdienst heeft ervoor gekozen om meer te investeren in kerstfilms. Binnenkort mogen we ons opmaken voor Christmas in Wonderland, een nieuwe kerstfilm van Lindsay Lohan. De opnames daarvan moeten volgende maand starten. In de film draait het om Sierra die aan geheugenverlies leidt na een ski-ongeluk. Ze wordt opgevangen door een alleenstaande vader en leert de waarde van vriendelijkheid en liefde.


Ozark seizoen 4A heeft teaser en vroege 2022-release

Het vierde seizoen van Ozark is officieel aangekondigd voor januari 2022. Het vierde seizoen van Ozark is het laatste seizoen van de reeks en om het verhaal goed af te ronden wordt het een extra lang seizoen. Dat heeft wel tot gevolg dat de afleveringen in twee delen zijn gesplitst.


Trailer duurste Netflix-film ooit verschenen

De release van Red Notice komt steeds dichterbij. Vanaf 12 november kunnen we op Netflix aan de slag met de nieuwe film. Red Notice wordt de duurste film van Netflix ooit en kent hoofdrollen voor onder meer Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds. De film vertelt het verhaal van een FBI-profiler die achter de meest gezochte kunstdief ter wereld aangaat. Hij wordt met tegenzin zijn partner om een boef te pakken die hem altijd net een stap voor is.


Peaky Blinders seizoen 6 in aantocht, film laat lang op zich wachten

Peaky Blinders seizoen 6 is in aantocht. Steven Knight, de bedenker van de serie, heeft laten weten dat het zesde seizoen nu volledig afgerond is. De uitzendingen staan dan ook gepland. Ondertussen blijken we wel lang te moeten wachten op de afsluitende film.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?