Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Sherlock Junior • Ratched • Hubie Halloween

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix werkt na Enola Holmes aan Sherlock Junior

De verhalen rondom Sherlock Holmes zijn uiterst populair en daar blijkt nog geen einde aan te komen. Nadat recent Enola Holmes is verschenen, blijkt er nu ook gewerkt te worden aan de film Sherlock Junior. In de film worden we meegenomen naar de moderne tijd waarin een jonge John Watson centraal staat. Hij leert een nieuwe buurman kennen: Sherlock Holmes. De twee gaan samen op pad om een vreemde verdwijning op te lossen.


Eerste seizoen Ratched zet indrukwekkende cijfers neer

Netflix heeft met Ratched opnieuw een hit te pakken. De serie heeft in zijn eerste vier weken online indrukwekkende kijkcijfers neergezet. Zo werd het eerste seizoen van de reeks in 28 dagen tijd door liefst 48 miljoen Netflix-abonnees bekeken. Daarmee is Ratched tot op heden de grootste Original seizoen 1-serie van dit jaar.


Star Trek: Discovery vernieuwd voor vierde seizoen

Star Trek: Discovery keert terug voor een vierde seizoen. Net nadat het derde seizoen van de serie in première is gegaan, heeft CBS All Access bekendgemaakt dat de reeks vernieuwd wordt voor een vierde seizoen. De productie van seizoen 4 heeft al een startdatum gekregen.


Nieuwslezeres ontslagen vanwege rol in Hubie Halloween

Alaina Pinto was recent te zien in de nieuwe Netflix-film Hubie Halloween. Vanwege haar kleine cameo in de film is ze inmiddels echter ontslagen door 7 News waar ze werkzaam was als nieuwslezeres. In de film speelde Alaina een nieuwslezeres van een verzonnen nieuwszender. Wat ze echter niet wist, is dat ze met haar rol regels uit een deel van haar contract zou schenden. Ze werd zonder pardon op straat gezet.


You seizoen 3: Twee nieuwe castleden aangekondigd

We zullen mede door de uitbraak van het coronavirus nog een tijdje moeten wachten op de release van You seizoen 3. Toch wordt er achter de schermen wel hard gewerkt aan het derde seizoen van de reeks. In dat kader zijn inmiddels twee nieuwe castleden aangekondigd. Shalita Grant en Travis VanWinkle hebben een rol in You seizoen 3.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?