Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Mads Mikkelsen • Cowboy Bebop • Spaanse serie

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Rechter oordeelt over The Laundromat

Het is de advocaten Jurgen Mossack en Ramon Foseca niet gelukt om de release van The Laundromat tegen te houden. De twee advocaten die zelf betrokken waren bij het Panama Papers-schandaal klaagden de streamingdienst aan wegens onder andere smaad en wilde voorkomen dat de film gelanceerd zou worden. Een rechter heeft geordeeld dat de film gewoon mag verschijnen. Sinds vrijdag is The Laundromat te bekijken op Netflix.


Netflix kondigt nieuwe Spaanse serie aan

Netflix heeft een gloednieuwe Spaanse serie aangekondigd. De streamingdienst kent grote successen met series als Élite en La Casa de Papel. Daar komt nu een nieuwe serie bij genaamd Hache. De serie vertelt het verhaal van Helena, een prostituee die eindigt met een invloedrijke crimineel genaamd Malpica. Hij blijkt een gewelddadige man te zijn die constant aan de morphine zit om de pijn in zijn been te bestrijden.


Mogelijk meer seizoenen Unbelievable op komst

Mogelijk mogen we meer seizoenen verwachten van Unbelievable. De serie over een vekrachtingszaak kende een uitstekende eerste maand op Netflix. Liefst 32 miljoen huishoudens stemden af op de serie. Nu denken de makers toch na over een vervolg van de limited serie.


Netflix stopt plotseling met film met Mads Mikkelsen

Netflix is abrupt gestopt met de productie van een nieuwe film van Alexander Payne. De film had nog geen naam, maar we wisten al wel dat Mads Mikkelsen de hoofdrol zou spelen. De opnames zouden volgende week van start gaan, maar zijn vanwege een situatie omtrent rechten opgeschort. Het is nog onduidelijk of de film later alsnog wordt opgenomen.


Opnames Cowboy Bebop-serie lange tijd stilgelegd

Slecht nieuws voor de fans die reikhalzend uitkijken naar de Cowboy Bebop-serie. De opnames van de serie liggen namelijk minimaal een half jaar stil. John Cho, de hoofdrolspeler van de reeks, is zwaar geblesseerd geraakt tijdens de opnames. Hij kampt met serieuze knieklachten waardoor de opnames nu zijn stilgelegd. Cho wordt op korte termijn geopereerd.


Harbour over lot Stranger Thing’s Hopper: “Hij verdiende dit”

Het einde van Stranger Things seizoen 3 liet ons achter met een grote vraag. Heeft agent Hopper de ondergrondse ontploffing overleefd? Is hij gevangen genomen door de Russen? Of is het over en uit voor de agent. Acteur David Harbour was op bezoek bij Late Night with Seth Meyers en reageerde op zijn lot. Daarmee zaait hij nog meer verwarring.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?