Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Operation Christmas Drop • Don’t Look Up • Riverdale

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix lanceert officiële trailer Operation Christmas Drop

Nu Kerstmis in aantocht is op Netflix lanceert de streamingdienst de ene na de andere kersttrailer. Daar is nu ook de trailer van Operation Christmas Drop bijgekomen. De romantische komediefilm komt op 5 november naar Netflix en vertelt het verhaal van een congresassistente die een luchtmachtbasis moet sluiten, maar dan krijgt ze gevoelens voor één van de piloten.


Don’t Look Up krijgt sterrencast op Netflix

Netflix heeft de nieuwe film Don’t Look Up aangekondigd. Daarin willen twee astronomen de mensheid waarschuwen voor een meteoriet die op de planeet afkomt. De meteoriet staat op het punt om alles te verwoesten, maar niemand wil naar ze luisteren. De film heeft een sterrencast gekregen met Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Matthew Perry, Timothee Chalemet en Cate Blanchett.


Romantische dramaserie Bridgerton wordt kerstcadeau op Netflix

De serie Bridgerton is de eerste productie van Shonda Rhimes voor Netflix. De romantische dramareeks heeft een wel heel speciale releasedatum gekregen. Met Kerstmis kunnen we namelijk aan de slag met alle afleveringen van Bridgerton.


Skeet Ulrich heeft laatste draaidag Riverdale erop zitten

Skeet Ulrich heeft afscheid genomen van Riverdale. Zijn laatste draaidag zit er inmiddels op en hij keert niet meer terug als FP Jones. “Vaarwel Riverdale. Bedankt voor het introduceren aan een aantal vriendschap voor het leven en zoveel prachtige mensen. Vandaag is mijn laatste dag op de set, maar deze ervaring gaat nooit uit mijn hart.”


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 42

De nummer één in de meest populaire titels op Netflix wisselt de afgelopen weken flink. Waar vorige week Emily in Paris nog de absolute nummer één was, is het deze week The Haunting of Bly Manor. Emily in Paris is overigens wel nog terug te vinden in de top drie.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?