Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Top kwartaal door Squid Game, Family Reunion vernieuwd

Netflix heeft een top kwartaal achter de rug door het grote succes van Squid Game. De Koreaanse serie werd niet alleen vaak gekeken, maar zorgde ook voor flink wat nieuwe abonnees. Ondertussen werd ook duidelijk dat Family Reunion vernieuwd is en dat Too Al The Boys I’ve Loved Before een spin-off krijgt.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix draait top kwartaal door Netflix

Netflix heeft een top kwartaal gedraaid door het gigantische succes van Squid Game. Je kunt geen gesprek beginnen of de serie komt wel ter sprake. nu blijkt dat de streamingdienst ook flink wat nieuwe abonnees heeft binnengehaald. Het totaal kwam uit op 4,4 miljoen nieuwe abonnees. Dat terwijl een jaar geleden in hetzelfde kwartaal slechts de heflt behaald werd.


Spin-off To All The Boys I’ve Loved Before komt eraan

Netflix heeft meer bekendgemaakt over de spin-off van To All The Boys I’ve Loved Before. De filmreeks is ten einde gekomen, maar een spin-off zit er wel nog aan te komen. In de spin-off draait het om Kitty Song Covey. De spin-off heet XO, Kitty en heeft de hoofdrol voor Anna Cathcart. Een releasedatum weten we nog niet.


Star Trek: Discovery seizoen 4 releasedatum en trailer gelanceerd

Na een klein jaar gaat de reis weer verder. Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery staat voor de deur. Behalve de trailer is nu ook de releasedatum bekendgemaakt voor zowel de uitzendingen in de Verenigde Staten als in België op Netflix.


Family Reunion krijgt derde seizoen op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Family Reunion. Het tweede seizoen liet ons achter met een grote cliffhanger, nu blijkt dat we daar antwoorden op gaan krijgen. De serie is vernieuwd voor een derde en tevens laatste seizoen. Het slotseizoen telt tien afleveringen.


Verwijderalarm: Dubbele cijfers niet behaald in de lijst

Het Netflix Verwijderalarm is deze week erg overzichtelijk. Er staan slechts negen films en series op de lijst om te worden verwijderd van de streamingdienst. Het is wel vermoedelijk de bekende stilte voor de storm, want het einde van de maand komt alweer langzaam in zicht.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?