Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Shawn Mendes • Mosul • Love & Anarchy

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Shawn Mendes krijgt eigen documentaire op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Shawn Mendes. De zanger krijgt een eigen documentaire op Netflix en we hoeven er niet lang meer op te wachten. Vanaf 23 november komt de documentaire namelijk naar Netflix. Een paar dagen later verschijnt een nieuw album van Shawn Mendes. De documentaire neemt ons onder meer mee in zijn persoonlijke leven.


Russo Brothers lanceren nieuwe oorlogsfilm op Netflix

Anthony en Joe Russo hebben de afgelopen week gewerkt aan een nieuwe film. De oorlogsfilm Mosul komt in november naar Netflix. In de film draait het om een groep Iraakse mannen die het tegen ISIS opnamen toen hun huizen, families en stad werden bezet door een terreurgroep. De film is gemaakt door de regisseurs van Avengers: Endgame.


Verwijderalarm: Series nog steeds de klos, plus nieuwe leuke films

Het Netflix Verwijderalarm is nog altijd gevuld met een aantal series die eind deze maand gaan verdwijnen. En ook nog eens uit Vlaanderen komen. De komende dagen zijn de noorderburen de klos.


Officiële trailer Love & Anarchy gelanceerd

Er is een nieuwe Zweedse serie onderweg naar Netflix. Het gaat om Love & Anarchy dat vanaf 4 november te bekijken is bij de streamingdienst. We volgen daarin een getrouwde consulente en een jonge ICT’er. Het begint met een samenwerking waarbij de twee maatschappelijke normen in twijfel trekken, maar hun speelse geflirt heeft onvoorziene gevolgen.


Release Lucifer seizoen 5B laat op zich wachten

Slecht nieuws voor de fans van Lucifer. Het ziet er niet naar uit dat we snel aan de slag kunnen met de resterende afleveringen van seizoen 5. Dat blijkt wel uit de woorden die showrunner Joe Henderson heeft uitgesproken.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?