Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Nieuwe Ghibli-film, deal Quién Mató a Sara maker

Netflix heeft de rechten aangekocht van de Ghibli-film Earig and the Witch. Daarnaast heeft de streamingdienst een deal gesloten met de maker van ¿Quién Mató a Sara?, terwijl de eerste beelden van de kerstspecial van Robin de Roodborst zijn verschenen.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuwe Ghibli-film Earwig and the Witch

Netflix heeft de rechten aangekocht van de nieuwe Ghibli-film Earwig and the Witcher. De film komt op 18 november naar Netflix en wordt toegevoegd aan een lijst Ghibi-films die eerder verscheen. De film draait om een slim meisje dat als wees is opgegroeid. Haar leven verandert als ze gedwongen wordt om te leven met een zelfzuchtige heks.


Deal met ¿Quién Mató a Sara?-maker gesloten

Netflix heeft een deal gesloten met de maker van ¿Quién Mató a Sara?. José Ignacio ‘Chascas’ Valenzuela gaat nieuwe series maken voor de streamingdienst. Daarnaast krijgt Netflix eerste keuze wat betreft nieuwe films van Chascas. De productie van het derde seizoen van de Mexicaanse serie gaat vandaag van start.


Nieuwe beelden slotstuk La Casa de Papel gelanceerd

Het einde van La Casa de Papel is nu dan toch echt in zicht. Vanaf vrijdag 3 december kunnen we nog één keer aan de slag met nieuwe afleveringen. Om fans alvast voor te bereiden op het absolute einde van de serie, heeft Netflix nu de eerste beelden vrijgegeven van het tweede deel van seizoen 5.


Eerste beelden kerstspecial Robin de Roodborst

De kerstspecial Robin de Roodborst is in aantocht op Netflix. Om dat te vieren is nu de officiële trailer verschenen. In de kerstspecial draait het om vogeltje dat als baby in het ei per ongeluk op een stortplaats terecht is gekomen. Daar wordt ze grootgebracht door een liefhebbende muizenfamilie, maar merkt al snel dat ze anders is dan de rest.


Dit is wat de kleuren betekenen in Squid Game én het haar van Seong Gi-hun

Squid Game is een grandioos succes geworden op Netflix. Wie de serie al gezien heeft, heeft misschien een aantal opvallende dingen gemist. Zo blijken kleuren een belangrijke rol te spelen in de serie. In Korea is de Obangsaek namelijk erg belangrijk. In dit artikel vertellen we je alles over de kleuren in Squid Game.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?