Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: GLOW • Ferry Bouman • Unsolved Mysteries

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Cast GLOW wil afsluitende film

De cast van GLOW hoopt een afsluitende film te krijgen nu plotseling de stekker uit de reeks is getrokken. De worstelserie zou eigenlijk nog voorzien worden van een vierde seizoen, maar door alle coronaperikelen kunnen de opnames daarvan niet plaatsvinden. De cast hoopt nu dat er ondanks alles alsnog een afsluitende film kan worden gemaakt.


Frank Lammers over rol als Ferry Bouman in Undercover

Frank Lammers speelt één van de belangrijkste rollen in Undercover. De Nederlandse acteur speelt de slechterik Ferry Bouman en vult die rol met verve in. “Een boef met een hart spelen is natuurlijk het mooiste wat er is. Het is makkelijk om zo’n personage heel naar te maken. Dat hij ook slecht is voor zijn vrouw bijvoorbeeld. Je zoekt de dingen waar hij wel gevoel voor heeft. Er zijn acteurs die boeven als boeven spelen. Dan ben je eigenlijk snel uitgekeken”, sprak Lammers zich uit over de rol in gesprek met NRC. Toch hoopt hij in de toekomst op een nog betere rol. Hij wil liever niet dat Ferry Bouman de rol van zijn leven is. “Dat hoop ik niet, ik heb nog heel wat jaren te gaan.”


De Familie Claus wordt eerste Nederlands-Vlaamse Netflix kerstfilm

Netflix heeft de eerste Nederlands-Vlaamse kerstfilm aangekondigd. Later dit jaar kunnen we aan de slag met De Familie Claus. De film wordt in december toegevoegd aan het aanbod van Netflix in België en Nederland. Volgend jaar volgt de wereldwijde release.


Trailer Unsolved Mysteries seizoen 2 verschenen

Het tweede seizoen van Unsolved Mysteries is onderweg naar Netflix. Vanaf 19 oktober kunnen we op de streamingdienst aan de slag met zes gloednieuwe afleveringen waarin nieuwe mysteries aan het licht komen. Met onderstaande trailer krijgen we alvast een glimp van wat we mogen verwachten.


Deze kerstfilms en kerstseries komen dit jaar op Netflix

De kerstperiode is alweer in aantocht op Netflix. In de komende periode worden dan ook weer heel wat kerstfilms en kerstseries toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Inmiddels is duidelijke welke kersttitels we dit jaar op Netflix mogen verwachten.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?